推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 千呼萬喚始出來-Yuki........水の恋

Ada身形似模特 如果佢出手.....

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-9 00:05 發表

難D, 但她真的超索, Model身型

如果她Ada + 巴里WingWing 双飛一定死人, 哈哈~!
兄台,諗下好囉  哈哈~~
其實其她駐場技師都好好咖,如:阿敏+candy我諗應該都喺一個好好嘅組合 有機會試試雙飛

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-9 09:39 發表
哦, 講吓這, 根本冇可能既, 最多咪一齊食吓飯~!

係呀! Candy我就試過, 阿敏末, 阿敏係點樣架?
阿敏個樣都幾靚女,人又溫柔!而手勢就有待進步... 整體都算OK
我個人就鐘意candy 力度適中 ,位准 做嘢個陣唔多講嘢好俾心機
把聲好聽

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-6 11:00 發表
再番mark 曾幾何時既深情技師, 感覺巳不一樣了

可惜....
兄台,唔知曾經深情嘅技師指喺邊個呢?

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-11 11:26 發表

no no
just 好久不見, 有感而發
怪只怪師兄你太多紅顏知己,加上時間衝淡曾經嘅感覺有咩出奇呢  

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-11 23:50 發表

可能吧, 人始終太感情用事,出事
師兄,你呢啲唔喺感情用事而喺多情 嘿嘿

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-12 10:03 發表
一個男人, 專一(打),唔算多
咁喺,(專一)"一"喺數字遊戲來嘅啫,唔多唔多

今日得閑上去鬆一鬆, 有無師兄有好嘅心水介紹吖?

講真,小費呢家嘢似乎個BG有沒認真幫你揼,有無心機做,服務態度如何而定。始終個場喺主攻舒筋活咯嘛深圳靜揼都要丟低100几十嘅啦。

引用:
原帖由 teaback 於 2010-11-12 16:45 發表
百物騰貴要求加薪,開口兩舊HJ only  尖沙咀價錢出過火都高級D話唔定BB油和紙巾都是名牌貨呢?若果BG肯全面被我做個婦科檢查,咁兩舊水都值得比
師兄你都得哦 ,200舊水啫要做咪婦科檢查。你應該轉行做婦科醫生,你有2000掙
出得嚟玩爽手之余亦都要識“尊重”二字。女女見到你都笑四萬咁口,而唔喺你前腳走後邊咒你個D啦

引用:
原帖由 無煙炮 於 2010-11-13 23:21 發表
婦科檢查?請問呢位師兄是不是婦科醫生?如果講中就真羨慕的這份高尚職業,你真是個工作狂熱份子,日日都可睇不同女性嘅性器官 日睇夜睇無地方發洩就想二佰蚊揾技師出火?諗落都幾變態h:" /> h:" />

昨天再探cadny,伊人依然用心用力,大場師傅級手勢 推坐骨神經一流 鬆曬 做到成身女人味(汗味) 真喺辛苦哂 .

回復 130# 的帖子

師兄文采了得 細佬佩服

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。