推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 兩生花 (加左後記)

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 10:04 發表
哩套係小弟早年睇過的電影....其實拍得不錯,一直都有印象...
(70後或80後的朋友可能睇過另一套類似的戲..中山美穗的"情書")
以上純為吹水.......內容同哩d電影女主角無關......

話說一眾師兄短期內要返歸剷雪 ...
double fly Twins 的确是难得。。有机会我都会试下。。 不过就吾会拣呢对啦。。
双飞我就吾系甘FANCY。。我甘耐就只玩了一次。。在厂。。过次仲系因为要飞一个女女而双飞。。

一次我在上海周边一家K坐了一个妹妹。。她说她是三胞胎之一。另两个也在同一K上班。。吓。真系未见过三胞胎。。马上叫她把另两个姐妹叫过来喝杯酒。。。果然一模一样。。。只可惜那边女女一般都不出台。。一个都没吃到。。。

重复。。。。。。。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-6 14:53 發表

呵呵....以一打三....真係雙手雙腳加埋都唔够用....
心理上的满足可能是多些。。。

七公真系好野。。D女女都肯比你影。。。

[quote]原帖由 7-siu 於 2010-12-7 15:45 發表

当然不是喇!这个星期六,我约了上次你想吃又没吃到那个极品,和这个星期的囡囡双飞!(原来她们两个是好老友的,咁就 ... [/quote

还是第一次听到七公要双飞播。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-7 17:44 發表

講玩多飛就梗唔及我地以前"xyz"戰友啦..
拒而家都系双飞。。老二老三。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-7 17:20 發表

以前在沙头都玩过两表姐妹双飞喇!
N年前啦。。。我都系觉得上下场好玩D。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-7 18:28 發表

係吖...想當年我係H華...試過'上'+'中'+'下'...三場....創出..2+1+2...嬌人成績
后生可畏。。。一日五。。!!!我最多只是一日三。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-8 11:43 發表

唔通你識轉灣...你敢對佢...佢仲so番你.(仲打双飞)...彈比我又食唔到...极品你想點呀
七公情圣播, 你吾知咩。。!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-8 12:44 發表

H華。初開第一年,的確有唔少高質有態的mm。。。。而且仲係2,5,8添。。。不愧為當時5星龍頭!
即系边一年呢??我果时一定都仲未出离玩呀。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-8 14:55 發表

i went there quite late, 2005/2006...  1st year should be around 2001?
我就2006/07才出来玩啊。。之前几年就专一食饭盒。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-8 16:21 發表

半島開咗八年...佢係遲過半島二年開,頭兩年就真係光輝歲月(最主要係囡多)...

但后來週未..吳揾經理就book吴到房...book左又放飛機...

果時"桃園"又開張...拿臨轉場啦....
我都MISS晒呢D甘好既时光。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-8 16:59 發表

最少,沙头的光辉岁月你都有份哑!
沙头也玩了一年多。。那时是沙头最光辉的时期了吧。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-8 17:09 發表
在鱼排等鱼游出来。好正啊!
记得一次看中一个大波。。一下又吾知走左去边。。点知拒系走离我后面。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-8 18:18 發表

不过我唔知點解...係沙頭都一直無運行...
其实我都无。。只系成日系度玩而已。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-8 23:41 發表

不過。。。我都有個秘密嫁。。。
你有無食過沙頭0既DJ?。。。。。
真系无食过DJ。。也无这个心啦。。
原来两生一下就回家啦。。果真是缘分。。缘来缘去皆有定。。越来越觉得是有定数呢。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-12-19 05:25 發表
Even they have not wolf dog, their parents would still ask them to buy new houses, make money for their brothers to get wife, etc, etc.......( 1,000 reasons omitted)
甘我地就成日都有野吃啦。。。

相關搜索目錄: Dog

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。