推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

2010 回望

2010 回望

轉眼2010又將盡。。各位師兄今年玩得開心嗎。。K多定SN玩多呢。。定系快餐。。常餐。飛機餐。。大家說說今年既戰績分享呀丫。。。

小弟今年就都系馬不停蹄。。年頭玩到年尾。。好勤力果。。主力都系K啦。。當然好多時都叫LB。。但亦吃了好多新野。。SN就好似只去了一次。。快餐就無去過添。。

下半年就有D吾系甘開心。。因為同LB開始吾系甘好。。經常吵架。。到最後仲分埋。。原來自己不知。。對LB都幾投入。。好吾捨得。心情就吾系甘好啦。。但吾知系咪個天同情我。。同LB分手又馬上遇到個吾錯既女女。。仲發展緊。。已兩個多月啦。。

一個很要好的SP聯絡我。。之前每禮拜都會見她一次很好的女女。。後來離開了DG。。也不聯繫快一年了。。現在回家了。。說會於春節後DG。。應該又會多見拒啦。。

希望2011又是一個豐盛既年頭。。吾開心既儘快忘掉。。迎接新的好的。。來年就應該不會玩得太投入啦。。保留一點就不會傷得太深嘛。。

各位師兄都講下過去一年既感受和對明年既期望丫。。。

回復 15# 的帖子

见到师兄讲到上海我也补充下。。应该系要打自己个头先o岩.. 点解。。先前回顾竟然提都无提跟我一起已三年既上海女女。。

上海女女识了三年多。。可以话系情义两心坚。。现在给她钱已不要了。。觉得好对拒吾住。。因为呢半年来在DG温女温到傻傻地。。把上海女女都差点忘掉。。  认识三年多了。。少了激情但多了柔情。。要多见女女啦。。

SH K 场就真系吾好玩。。贵是一。。绝大部分女女不出去。。细驳期间YD。。K场都每天开会警告女女不要出去。。细驳过了还是一样。。

但SH D 细场仍然好玩。。上礼拜去了常去的那家。。一进门竟看到加了个鱼缸。。坐了几十条女任拣。。还是飞巴。。小费300, DJ就200.。。D 游戏还照玩。

引用:
原帖由 markLee 於 2010-12-22 14:01 發表
講開上海,都有個KTV舊相好今年嫁左去東瀛 (佢早兩年退出左返左東北老家),我都有keep 住係qq聯絡,前年我去個頭出差,佢都有黎接我機同陪左我一晚 (佢屋企坐車去哈爾濱市區要3個鐘)。但但無計,家窮,賺 ...
师兄讲起呢D野我就也很感慨。。。呢D古仔真系都听好多。。跟女女熟了以后都会讲她身边朋友的事给我听。。:

一个女女好漂亮的被男友飞了。。在K里混混噩噩。。遇到一个呆胞好喜欢她。。她不喜欢他的。。但最后都决定嫁给他。。。像师兄说的。。女女就都嫁个对她们好的人。。

一个女女也是好漂亮/家里给她订了个婚约她不喜欢。。跑出来不肯再回家。。好快就被包了。。包了又跑了。。又被包。。又被狼狗骗了。。离开了。又被包。。。天天不开心的。。又不能回家。。已二十多岁了。。岁月催人。。感觉有点沧桑了。。老了。。再过两年想再在K上班也难了。。

无奈。。。

引用:
原帖由 markLee 於 2010-12-22 15:38 發表

不過見到佢地嫁得好,自己都安慰。!!

我幫到既,同值得幫既都會幫!!
通常我係k一定同佢地講4樣野
1。唔好養仔,愛你既點會要你出黎做
2。唔好掂毒品
3。唔好賭
4。儲起d辛苦錢, ...
师兄讲得ARM。。我地讲归讲。。D女女一沉狼狗又系另一会事啦。。就甘愿赚钱养狗啦。。
早前LB就是听狼狗TUM叫她出来转钱让他买部黑车。。以后就他开黑车赚钱女女不用再卖了。。点知系狼狗去玩其他女女。后来女女离开了狼狗跟我几年了。。。呢D野都系甘。。无奈。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-12-22 16:01 發表

without wolf dogs, the supply of nui nui may cut by 1/2...    We are "lucky" to have wolfdogs.. of course, once we have some good feel on nuis, we wish that they would get away from wolfdogs.

A ...
都系果句。。无奈。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-22 17:47 發表

不過你好似做過下狼狗喎...
点会呢。。狼狗系要女女养的嘛。。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-23 16:49 發表
2010 性事回顾:

LB:  和kimchi 如膠似漆, 她上班, 我可省钱又沒人管, 最多过关買条煙给她爸和她弟....
        收了19岁的老三, 但沒kimchi 可愛及不定性....., 已 ...
看来都是师兄2010年最丰盛播。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-12-24 11:32 發表

有苦自知, 想起了老三那优美的歌聲, 動人的弦律, 她特意为我而歌的Celine Dion  -A new day has come ,
好难受, 想哭......
听师兄甘讲真的好感动啊。。我又伤感了。。
但想下自己已有个好LB啦。。仲有个都几好既。。应该感到上天对我好好先ARM。。吾应该老是为一些得不到的不开心。。当然得不到的都系以为系最好既。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-12-28 21:57 發表
不日推出, 下期放送:

當肥七遇上肥乜
大海愛大雲
師傅吟師姑
大根打椿机
非傭咸撚火雞
柴爷清明上河图 ... (錦河)

11年既剧目真系吾错。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-29 17:30 發表

等緊你...假釋出黎....
自由自在..幹一番大事...(唔知要等多幾耐呢?)
一月中。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-29 13:26 發表

男主角係柯俊雄....女主角係王莫愁......係改編台灣作家瓊瑤所撰寫的小說《啞妻》........

趁未掹刀見红先發制人, 一招無影腳,果真高手

我係較腳..唔係無影腳....契弟走得摩。。
师兄吾知定左几时返呢。。呢轮真系好静呀。。

相關搜索目錄: 小說

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-30 11:55 發表

你都仲係度閉關。。...呢輪CP開咗几間新場...又大又豪...我都心旭旭呀。。

聽講飯堂都走咗好多囡...你快D出關去吸吓喇。。
真系吾知播。。你快D返来啦。。七公四号就到啦。。我月初就差不多假释。。到时跟住你去见识下D新场嘛。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-12-30 12:22 發表

你講”日蠔”嗎?
不過d囡囡去到全部水鬼升城皇喎。。加晒價。。而真係連cp都有通漲壓力。。。。。

要你同春天哥d有消費能力人士番黎撐場嘞。。。。
日蚝系咪火车站/海虾那边的新酒店呢??

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-30 15:06 發表

仲有十八會館..泊月會所(以前新地)...間間都又大又豪呀...

通漲壓力唔緊要..有大根哥/AINY大哥撐住就掂啦.....

唔駛你講....我係度就做咗哥倫布啦。。
甘大哥几时返离做哥伦布丫。。我地呢D水手要跟住船长先敢行播。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2010-12-30 15:25 發表

你都知係番邦生活點架啦..聽朝約咗春記飲早茶...又係"光輝歲月"....吹水....

希望下个月有机位就返離做哥伦布啦
订埋春记同班机一齐返啦哥伦布船长。。有伴嘛。。。

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。