推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 大運風暴update : DH半山俾人close 左 ; 常平, 塘廈, 樟木頭都low profile‏

引用:
原帖由 Allen05 於 2011-8-15 15:08 發表
Breaking News
塘廈half hill 俾人close 左, 因為老闆得罪左中央高官, 公安特登去別墅式果d 房拉有錢人
其他地方唔知, 嚇到d 人唔返工同唔敢去玩
因為塘廈半山都俾人捉, 好多人都唔敢返工
唔係ktv 房捉
係去別墅 ...
刚问了糖下一家K的妈咪。。三正是给封了。。妈咪的小K就一直都开着。。没事。。。

引用:
原帖由 strange 於 2011-8-15 20:42 發表

就算係塘夏三正X山, 大運期間, 一樣照拉 !
呢個時候上去玩, 真係心口有個"勇"字.
呢度好多清兵。。但当然也会避开一些地方啦。。

CP 的半记,海虾,有钱佬,EA。。都开着。。都是一手资料。。也没听说那家没开。。

引用:
原帖由 kuman 於 2011-8-15 22:19 發表
雖然是都開著,但也不需在風頭上去湊熱鬧,半山被封前也是開著
甘就待在家里最安全啦。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-15 22:22 發表

其中一個辦法。。就係去K齋飲。。唔上酒店房。。就唔怕俾人拉。。。。。
飲完酒。。一於衝關唔過夜。。。
坐不坐女呢。。如果女都吴坐就更安全。。吴使冲关。。在家里喝的酒仲正。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-15 23:43 發表

我而家係先叫條囡出來..食個快餐...晚上帶佢去飲酒作樂...然后衝关.....
Tonight I go eat and drink la.....No K........

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-8-16 11:06 發表

下,你講更我啊? 我在家喝冰凍的啤酒,看英超聯好多波波,多好開心啊。。哈哈。

當然,心中想著令外一些波波。
Tongiht I go also only eat, drink, blow water la...going to be a safe night....

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-16 12:38 發表
所以話"Yung 人自 Yiu, 勇字當頭"清兵我自為之!

只要低調,無鬼唔死得人!
好多师兄都暂避风头。。怪不的师兄请兵一号跟小弟清兵二号甘多好野食啦。。
今晚吴知有几多个清兵出赛呢。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-17 11:52 發表

你地就好啦.....
想做清兵都做唔到....
今晚约了另一个有钱女啦。。她还说带个刚家里出来的过来一起玩。。

昨晚海虾大把好野食。。叫了有钱女过来。。仲带个姐妹正到无伦。。七公叫我临阵易帅添。。 。。下次吃。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-18 11:57 發表

都係果句, 下次海蝦記得叫埋我, 最多我提早請假....哈哈...
okay la.....call you every time where ever we go....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-18 15:46 發表

玩埋呢個禮拜, 可能又要"講"小休了......
小休是多久呢。。。??
我十月中就开始休渔到一月一好啦。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-18 19:35 發表

我仲惨..月尾回歸番邦...有排受!!
吴怕。。番帮有OSIM。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-18 22:34 發表

休兩個半月?
老虎回来啦。。。期间可以偷跳下既。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-8-19 15:31 發表

甘你又雙飛咯。。

甘好quality? 真的要找機會去。。。好久未系gd 唱歌,好彩在上海跟D ching 唱了K,出奇地,仲碰到個飢哦的女女ON, 中比去騙左添。。。
骗左麦呀???

寻晚饭堂出奇的多女。。以前礼拜六迟少少都无晒女既。。寻晚我地食完饭八点半到房。。仲有几十女女未上班。。任拣。。。D妈咪就一直在推女。话陪下饮酒。。我都坐了一个。。。

好多师兄怕怕吴出离搞到D女女好难搵食啊。。我们就好搵食。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。