推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 10年KTV, 嫖泊生活…. XO加油系列

支持支持。。好同意师兄所言。。抽抽插插只不过是狗公狗拿。。纯为官能。。人非草木。。总会动情。。看看身边战友边个未投入过未伤过呢。。当然也是过瘾过。。旧的看看自己。。新的有最新版师傅。。大家分享下内心收藏应该会好过瘾。。

相關搜索目錄: 收藏

好。。。老手发功啦。。。
我也会写些回顾。。。

引用:
原帖由 Sirius-Zeta 於 2011-9-27 12:29 發表
小弟不才, 亦有感而發 .....
從而家的post 看來, 越是老手越唔怕囡囡假情假意 .... 感覺理所當然 ....
反而好多新手師兄, 每每對 "沉囡囡" 很抗拒 .... 好似覺得在這場遊戲入面受傷上當, 就是失敗輸家 ....

...
其实老手也一样痛得很深。。
小弟也可以认老。。也很戒心。。但也会不知不觉间沉左。。也伤得很痛。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-9-27 13:30 發表

我也是,不過現在我戒心比較重,而且興趣是吃新鮮的,連番吃多一次也費事。。  當然沒有了ching 們的玩feel 甘過癮吧,不過針無倆頭利,放假在家都吳知幾輕松,吳使偷雞看發信息。。。
反正就继续玩。。吴好不拒停。。不为受过伤不玩。。也不怕在沉。。当然现在要沉就没以前那么容易啦。。。但旧年都又沉多次。。伤。。痛。。也过瘾。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-27 13:40 發表

概然知道大多數囡囡都是假情假意的,我就會和她們玩一個反假情假意的游戲。看是她把我騙到還是我把她騙倒!

只要自己知道是在玩一個游戲,就不會沉到"潛艇517"了!
博弈游戏。。开心就好。。

老马都出火啦。。是宝库呀。。
小弟女票龄浅。。学下野先。。。

引用:
原帖由 KOTO 於 2011-9-27 17:24 發表
哈哈, 小第第一次都是一樓一,
個阿嬋仲問我是不是飲左酒,面紅紅....真的很緊張呢....嘩個時興環保吹, 一口含住, 打個冷陣...好彩把持得住在洞內完成...不過真的是快槍手

之後就很快升呢...過大海澳門富都...之後 ...
系啦。。分享吓嘛。。

想想我也十年多,头六七年跟一个饭盒一起,呢四年就另一饭盒加无限散餐,仲有时养多个,呢两年来饭盒在上海忙,给了之我无限空间,玩得不亦乐孚,人间何世!

有真爱在家师兄又吴想返去!

陪真爱又身痕,吃野花又空虚!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-9-29 18:06 發表

呢啲咪係賤格囉...有人比女飛完..又話受傷,又話無心情...

點知..第二晚就鈡咗上去啦....
边个呀。。?? 。。。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-9-30 08:14 發表

梗係講老鬼啦!!..不過...這樣遭遇都常發生在某師兄身上!!!
小弟都系差吴多啦。。失恋归失恋。。翻艇归翻艇。。一样天天上去。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-9-30 11:56 發表

千金易得..拍檔難求呀!!
總之..拍住上啦!!!
互励互勉啦。。。。吴好比拒停嘛。。。

香港就真系玩得少。。只是偶尔应酬就去下中X城,执左之后就去俏X人。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-9-30 13:25 發表
不如我們每人出一個個人經歷報告喇!一定有睇頭!
耿有睇頭啦。。不过想想下有D不知从何说起。。蛮感慨的。。我都系说下眼前的事算啦。。。

引用:
原帖由 tai0lok 於 2011-10-4 17:30 發表
各位C兄,讓小弟也來分享一下.約10年前,小弟因公往肇慶,內地公司一位小子接風,吃過飯後他提出去玩OK,佢話介紹個女仔我識,一行數人又各搵女,房中約十數人,佢介紹的女仔樣子同身材都不錯,但係成晚好似嬲左成村人,粒聲唔 ...
有D吴明: 点解那小子会把女友送给师兄用呢。 。我听说爱斯基摩人会把老婆给客人享用。。原来肇庆也有着风俗。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。