推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

金魚的故事

引用:
原帖由 drm 於 2011-10-3 01:38 發表
四年前,半島K,咸D坐三帶二,放生了一條金魚,湖北十七歲,不算得靚,而且在咸D眼裡更是肥呢!

坐多兩次,金魚問了咸D電話,就是喜歡問咸D在那。試過從常平打的去橋頭、長安、深圳的K找咸D。

咸D每次K完都叫車 ...
把纸条给婷叫她扔掉。。D哥TUM女真有一手。。

记得上次跟D哥,婷在半岛饮茶。。那天是年初一。。那时JJ还跟我一起。。转眼JJ走了。。婷也离D哥而去。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 drm 於 2011-10-3 13:47 發表

海哥,系這個環境下,想睇都唔敢,唔應該睇啦,何況我當時真系全心全意的愛婷,並不是什麼tum女手段。
唉,半年人事幾番新!如今咸D的傷痛才好得八八九九,海哥卻已翻了幾番,利害!

婷,很多兄弟都見過; ...
礼拜五那位就是金鱼。。但听你讲拒而家都仲系金鱼播。。对D哥你。。!!

小弟失恋还失恋。。玩还是继续。。痛就仍在心蔗。。也慢慢过去了。。

回復 23# 的帖子

看来吾使收尾啦,金鱼已是木鱼。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-11 14:18 發表

看來金魚還是木魚是看人的彩數的。世事無常,對我,可能是金魚,對你又可能是木魚!今天是金魚,明天是木魚!
金魚還是木魚,只是看咸D出不出手去馬吧了!
D 哥出手。。麦金鱼都变木鱼啦。。。

呢招系咪叫欲擒故纵呢。。学下先。。。

回復 35# 的帖子

D哥吾似你同我,要培养好才吃的!

引用:
原帖由 geswat 於 2011-10-13 12:23 發表
为了一棵树放弃森林,能做到的人不多啊!

我顶多是同一时间尽量不多国一个饭盒(加一只老虎),试过有段时间有三 ...
日日换女又会好期望能找到一个固定的,有感情始终好玩好多嘛。。但对住一个时间长了又会想食翻D新鲜野播。。甘去偷食就会好快比饭盒知道,FEEL到。。甘好快又分手啦。。。就系甘系度循环咯。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-13 16:12 發表

這就是沉船的普遍過程!差不多時間要識得跳船啊!
系呀。。识跳船就好好多啦。。吴识跳果D咪翻艇咯。。结果都系一样蔗。。痛苦D咯。。个循环都系甘既。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-10-13 17:30 發表

大海兄,我是講你啊!哈哈!
我都系得把口讲既咋。。一样头崩额裂既。。。

D哥是条神龙嘛。。。。

引用:
原帖由 drm 於 2011-11-14 18:38 發表 海哥,咪玩咸D啦!神龍入大海,又不是變了魚毛蝦仔!你幾時休魚期完畢,通知聲啦,咸D一定爬返出來,兩刀三刀!咸D比金魚的幾個女友在加州紅劈到七彩,更不自量力,欲爬上金魚香歸,點知…總之,金魚 ...
一月一日呀。。。。。。。。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。