推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 多謝公公..賜我所長一職

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 11:42 發表
昨日帶齊公公錦囊向飯堂出發...一於不斬琳琳誓不還...点知

六点吩咐呀珊帶九组琳琳在房間等我...我在中餐廳慢慢嘆..坐定粒六...

X大哥..九组有一个老豆,二个媽咪,三& ...
清汤挂免。。。!!??

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 15:36 發表

你以為清湯真的可以吸干柴爺?他還力偷吃的!
以为柴爷飞甩钢牙添。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 16:00 發表

今次飛硬啦...佢要我比井水佢飲..洗盡鉛華...

下集已寫好..一篇過!!!!
难得有甘好既女女。。拒想饮井水。。柴野想食住家饭。。师傅又有几个单位放租。。家电齐备。。马上入伙。。我地随时可以去饮入伙酒。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 11:42 發表
昨日帶齊公公錦囊向飯堂出發...一於不斬琳琳誓不還...点知

六点吩咐呀珊帶九组琳琳在房間等我...我在中餐廳慢慢嘆..坐定粒六...

X大哥..九组有一个老豆,二个媽咪,三& ...
茅台美女。。饮酒无罗嗦。。态度好。。有侍浴。。算系甘啦。。柴爷仲想点呀。。 。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-2 16:27 發表

比清湯仲壞啦...而家唔中出唔過癮添呀!!
一于收埋钢牙啦。。迟左后悔莫及呀。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-2 16:42 發表 之後會唔會比钢牙一口... 甘就無左喇...
一吸就无啦。。吴使咬。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-2 16:43 發表 你學下香港特區政府喇!2-3年 annuity, 到時看續不續約!
先定两三个月好一点吧。。两三年太长了。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-11-2 17:56 發表 其實有乜野問題呢 ? 真係想搵大把機會!七舊又唔係跌左, 一樣有人陪喝陪睡 成個飯堂都係囡啦, 唯一係我收過風, 有d有名氣既客人, 囡囡知道係唔入房既
有D名气是什么意思呢?

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2011-11-2 22:11 發表

老嫖的名氣?
吴怪得同柴爷一齐都无麦女入离拣啦。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-4 22:20 發表

麼該系好多兄弟..都系佢大佬......
星期五都无出动。。
以前七公有个名册。。边个系大佬细佬一目了然。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-5 12:05 發表

真係難頂...日日要搽"無比膏"
你仲可以DAY TRADE 的嘛。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-5 13:12 發表 好在飛甩清湯...無做deal...唔係就"大O樂"
真系飞左清汤。。。。。。?!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。