推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 好野吃不完

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-20 13:17 發表
2月15日,情人節的後一日。柴爺從老遠的苦寒之地久別回來,他塗了兩個月的無比膏。話一定要去哈哈笑。

這天,添威四大天皇也就齊腳了。五點去到”
蘇武木陽”
吃羊肉補補身。吃到七點才過去哈哈笑。大海因為 ...
七公龙年女票运亨通。。又羡慕又妒忌啊。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-20 18:06 發表 飲完茶,只是兩點。柴爺去按腳。我就順手發個信息給海蝦的骨女。看看她有沒有時間。原來,她在放年假。知道我會這兩天去常平。已經回來,冲好涼,定干水等我了!當然,叫她立刻過來。和她溫馨多三個鐘喇! ...
吃靓女三次仲食得落中女。。。服。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 TenderTrap 於 2012-2-20 21:00 發表 能人所不能!是:能,人所不能;不是:能人,所不能!
我就万万不能啦。。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 01:29 發表 在騎牛揾馬 ... 先排揀D馬搞錯左,揾左隻河馬 ,麻X煩,話就話 FOC,多多要求 少少貢獻,焗住切 ... 先食住回頭草    
原来师傅都贪FOC........

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 00:39 發表 我睇如果再有 freelunch 佢食多件都重得   
应该仲有海虾妈咪喔。。。点解吾食埋呢。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2012-2-21 00:59 發表 那天晚上真系好奇怪... 好似自己帶女既兄弟, 佢地既女全部都好過富豪個d...七公既 sweety小弟既 potato chipjack 哥既jack 嫂..重有師傅點都走唔出佢既睥罅既野蠻... 好似全部都ok 過富豪... 好彩我有自 ...
看来有钱佬吾掂啦。。。以后周日就哈哈笑。。周末就日日豪。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2012-2-21 09:17 發表

變得甘快...我只去過一次喎....
师兄一年先出现一两次。。。 。。
今晚哈哈笑呀。。得吴得闲呀。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-2-21 10:08 發表

週五係咪食齋呀!!!
点会呀。。麦都食就系吴食斋。。。柴爷想去边处开餐呢。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-2-21 12:14 發表

今晚 ...................................
你今晚得闲吗。。??

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-21 13:01 發表
星期六下午6點。到達日日豪。因為冰河話6點模特開始花街,其他的就要6:30p.m.
當然要在6點去看喇。但原來,模特是6:15p.m.
才出來。那裡大約有60-70個模特,但真正要我願意給$1.5K過夜的,就沒有10%!和柴爺一起行 ...
恭喜七公, 沟到云南美女。。顺便又飞埋中女妈咪。。甩难。。对不起。。应该是痛失了一个FOC。。。

我就一直都吴愿意去女女家里住。。都系租酒店。。女女这晚就真系醉得好厉害话想回家。。甘咪送拒返屋企咯。。跟住上埋拒张床。。失左身添。。以后都要去啦。。。都吴错。。第日女女仲煮四鎹一汤给我吃。。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 14:40 發表

Miss Small 想搭程尾班車,In fact, 外面風大雨大埋個避風港是上策,最好搞個小寶寶咁就晚晚四送一湯天倫之樂地老天荒   
食下住家饭真系吴错。。可惜我都系放浪不羁坐吴低。。今晚又去哈哈笑啦。。也同女女讲左吴会有麦承担。。只能答应多去看她。。。

也叫她去上班。。师傅不知。。原来D靓仔好喜欢女女那种型。。所以拒好鬼好坐台既。。自食其力吴好靠我养嘛。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 15:07 發表

Ms Small 錯在相見恨晚,早兩年實搞掂你做左我地阿嫂啦

一龍二虎三狼中,算你係最易被收服果個咯   
系咯。。早两年我就真系会沉左拒。。天意那时遇到既系JJ。。。。
早两年拒收服左另一个港粲。。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-2-21 15:11 發表

师付;我地放长双眼睇大哥被收服。。。
此时此身就难D啦。。。我都想有个能收拾我的人。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-21 13:18 發表
已經把哈哈笑,囡囡的相貼上。
贴在那里呢。。??

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2012-2-21 15:01 發表

大哥你也太随便了。上床兼失身(囡囡话: "上的我床。喝的我汤,就我的人哪")。冇中出吧。。。
多谢师兄提醒。。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 15:07 發表

Ms Small 錯在相見恨晚,早兩年實搞掂你做左我地阿嫂啦

一龍二虎三狼中,算你係最易被收服果個咯   
话时话。。师傅都仲未讲二虎D野比我地知。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-2-21 15:52 發表

所謂二虎當然係雌老虎才夠經典

也是KMY 見過 Timway 十分經典的大戰   
哦。。添威还有雌老虎。。。得闲就讲下我知啦。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-21 15:52 發表

在 post #1.
开吴到既。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-2-22 17:08 發表
得 Lighter 兄幫忙。已把和哈哈笑囡囡 做了 mask 和 resized. 已經重新帖上。請看第一版的帖子!
下载了一个免费的软件, PhotoCap, 给你, 可以改一下相的。。下次给你啦。。安装就可以用啦。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。