推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

咪當自已系大爺

等我都数番几样先:-

饮多左带女返房。。醒过来发现钱被偷了。。找妈咪经理。。口话帮你追回来。。真系拿回些钱也绝不会还给你。。

熟妈咪话生意吾好。好多女无台坐。。帮拒坐。。点知系串台既。。女女坐多个台妈咪拆多个钟钱。。

烟花之地系甘既啦。。我地始终都系客人(水鱼)。。是被斩的。。饮醉的。。扮大款的吾查单的最好。。多斩D。。以我所知几家大场都会乱收费(从女女中知道)。。无好妈咪。。?? 也是有的。。但店风是那样的就好妈咪也无用。。

我地都系寻开心蔗。。好多呢D甘既野也见怪不怪啦。。不太过分也就算啦。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2012-5-31 15:13 發表

係呀, 我而家連樽庄啤酒都唔敢飲...
有罐装的选罐装好点。。健力士更好。。假的机会低些。。

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-5-31 16:45 發表
仲有.........

熟媽咪同你玩感情,之後同你放血......
要学七公啦。。帮妈咪玩感情。。一毫子都无得比。。。

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-5-31 18:20 發表 我好彩,留意到唔對路亦如SAFE_SEX師兄所言經常提醒自己:「在下一不英俊,二並非富豪,三不是情聖,不過一介普通嫖客而已!消遣歸消遣,千萬不要太過自我陶醉!」後來知道佢爭幾皮賭債街數而我,只係 ...
甘就arm啦。。想放我地d血。。好难啦。。放精就得。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-5-31 17:52 發表 哈哈!是赚了你们的台费贴我!添威肥狼!
添威肥狼醒。。劲。。无得顶。。。。。定系个妈咪蠢呢。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-31 20:17 發表 TT, 所謂假,是冒牌,哈記賣的是劣酒,不是假   
那天我也在。。真系假的。。是刺鼻啦喉酒精。。叫婷姐拿出去。。个经理入黎赔不是。。换一瓶再送一瓶。。那些酒才是劣酒。。

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-5-31 20:56 發表 但我又走TT師亨既路線:講「灰」喎.....所以,放精都唔係咁易!
讲灰就真系可遇不可求。。真系叫Ji都要讲缘分。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-5-31 20:41 發表 我睇你係兩樣都被放 血又要、精又要 ...  
血少精多。。七公就剩系精。。。

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-5-31 21:28 發表 係嫁!所以,勉強無幸福!
好多时都系求其出一出。。求其拣条女。。所以我一般都系最先拣到女果个!

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2012-5-31 23:01 發表 有单新闻,拉到间用大支青岛包装至小支青岛旧樽,但只灌9成,酒是坚的,算有良心
呢间算好有良心。。好多系一桶桶吴知麦q野自己灌同俾盖。。饮死人无名赔。。。
我第一次去有钱佬饮套餐既啤酒就饮到挂左。。后来个经理告诉我们套装啤酒系假野。。

引用:
原帖由 shuailaotou 於 2012-6-1 11:19 發表

经常有青岛的女Sales在深圳场Sale酒, 那些应该不会假吧 ?

不过我最近都学精左,只喝罐装.
好多场都有啤酒妹SELL青岛的清纯。。真吴真就吴知。。只知系好难饮。。一次新软叫了以后都无叫。。。

引用:
原帖由 iloveavcp 於 2012-6-3 12:25 發表
做雞開夜店既都吾慌係正當人家,三山五嶽、三教九流都有,大陸道德已死,果D大陸人:偷厄拐騙平常事、打人搶野周不時。入左局被屈,息事寧人,旦求甩身,留得青山在,那怕無雞叫!
都好赞同师兄的看法。。我们都系上去叫 Ji 遮。。D正义野就吴好搞啦。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。