推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 四,五,六,有節目。雙飛團

以前见到七公是问“尚能饭否”。。而家七公是ABC小姐, 仲食埋1,000蚊一个月包餐。。仲要双飞添。。。只有拜服你啦。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-16 16:20 發表
"在Alan 下來前,和兩個囡囡,C & D 在唱歌和我拖著C在我的右手邊時,我攬著我訂房的38C媽咪來了一個長長的濕吻。把她從一個長久乾涸的心,來少少之潤。她說了下個星期就給我! Wait and See !"

剛剛和38C媽咪通信 ...
。。。D好野都比你食晒啦。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-16 17:23 發表

你都唔知我幾羨慕你那麼多貨源!
间间K都成K都系货源啦。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-17 20:48 發表
睇到肥七同大海呢期咁掂
覺得自已好廢柴   
师傅长期有野蛮爱情滋润。。又有东北老师千里送暖。。不知羡煞多少我地呢D失魂散餐客啦。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-18 16:11 發表

我上去前在藥房買了一打金杜記,但都沒有時間去拿
=========================================

o甘即係點呀???
(real solider)!!!!
无用到拿去退翻钱咯。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-18 16:11 發表

我上去前在藥房買了一打金杜記,但都沒有時間去拿
=========================================

o甘即係點呀???
(real solider)!!!!
重复。。。。。。。。。。。。。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-18 16:14 發表

被提起傷心事添....
看到D女女都甘霖师兄也很羡慕啊。。

好彩我昨晚也玩了两球36D,童颜巨雨。。鬼甘喜欢我。。已约了明晚继续。。后晚就可能都系拒。。。

我带她跳一课吧,,,,,,,,!

今晚又有个旧半岛女女要来陪我玩啦,靓到晕同好霖我,明天应该也回带她,师傅亲眼看看,吴使"反正我信啦"。。D姑上次来海虾玩的。。师傅也在啊。。老师在那晚嘛。。 。。无吹水既。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-18 22:41 發表

甘長情。。。一連多晚。。。小心又玩出些少感情喔。。。
寻晚个旧半岛女女搵我。。今晚同女女聚下旧先。。同颜巨雨就吴玩住啦。。。
有D感情好玩好多播。。都系向师兄学习遮。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-19 10:32 發表

鞋 ... 呢D係咪叫"踩場" ?   
示下威。。赠下兴嘛。。
不过刚刚巨雨已来信息话好挂住我。。鬼甘感动。。今晚都系带巨雨啦。。。
听晚就看看带巨雨定半记旧相好啦。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-19 11:06 發表

係咪你話fresh..french kiss ..69果个呀??

佢唔係去咗食狗肉咩!!!
系呀。。有个港璨男友定包工头。。话分左手。。周时都有同我联系。。寻晚答应话今日见拒。。但童言巨雨今天一早就找我。话好挂住我。。鬼甘感动。。今晚都系巨雨好D。。明天才约旧爱啦。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-19 14:27 發表
我今晚可能要搵個新既
搵個新既.......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。