推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 一個周未,兩個女人為我哭!

....服.........

写埋淡水啦。。。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-12 11:20 發表

大根,你有所不知,佢練過野,一身十三太保橫練鐵布杉金鐘罩,D女咬崩牙都咬唔入,因此得這外號   
我都成日想跟七公学习但学极都吴得。。都系成日比女劏。。!!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-13 16:04 發表
昨晚我對長安A囡囡說了我在常平還有另外一個老婆,她哭了,但最後還是給我搞定!
今早我走後,她來的信息:

""老公,我现在都不想叫你老公了,可是改不了,早上起来走后,发信息给你想 ...
D 女女都同七公讲心, 又不介意你仲有其他女人。。
我识D 女女就只系同我讲钱。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-7-14 09:03 發表

我中慘,通常我坐倆個咖嘛,有幾次我跟1st choice 說 “不如你今晚陪我好不好?”。。  點知她說 “不如你叫她陪你“,手在指坐我另一個女孩”。   
最近就女女都游说我双飞。。做少好多嘛。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-7-19 12:33 發表

諗住玩個零月..比曬公司料人 ?????
咁高極有限喎...
师傅无话拒系高人。。只系话拒把口好掂咋。。。

我觉得高人就要NUM女同飞女都要掂。。飞女要飞到条女觉得系拒飞你甘先高嘛。。搞到条女要生要死既太咋啦。。。

这里可能就七公配得上叫高人啦。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-7-21 15:03 發表

我倆樣都吳掂,比女推比女飛就有。。

甘都系乖乖地比錢,傍水,交易,下一次又找個新的,不然等到花都謝都吃吳到。。。。
我同你一样情况。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-25 10:37 發表

小和閒有屁用 ...在CP.."鄧"才是最重要!!
邓同毛都得。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-25 12:33 發表

真奇怪啦 ...

舊年呢個月係華泰 ... 明明你話比我聽: 呢條女唔係貪我D錢既 ...    
吴贪柴爷D钱吴通系贪拒靓仔。甘拒又系几靓仔既。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-25 15:32 發表
A 小姐的姐和弟都不想回老家。她也不想回去了,我當然想她回去,因為回去了就是我飛她的時間。

我就教她二千多年前,孔老二說的:"父母在,不遠游,游必有方!" 孝順父母之道!
她不走,我這個星期怎去禁瘦河山溫 ...
七公D心理学应用得出神入化。。女女吴LUM死都难啦。。 。。。真要好好向七公学习。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-7-25 17:07 發表
不過有冇留意已經冇左公衣
果日塘廈單料好似堅既
大運真係正到來...
塘厦D K停了两天。。昨天重开了。。
另CP 有钱佬K在周五也给查了。。但就继续营业。。我那晚也在。。是后来到的。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-25 17:23 發表

你真好彩!又避一劫!
女女说GA在花街那里走了一转。。女女早躲起来了。。GA跑了就一切如常。。客人就跑了一些。。好多女无台坐。。益我有吃了个好野。。我是九点到的。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。