推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 濃濃的抽插......

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-3 19:21 發表
大部份師兄覺得CP囡囡己经今非昔比...服務欠奉,大不如前.....

但世事無絕對,只有真情趣......

24號小弟要去華東旅行九天...23號晚梗系要衝關啦(2个人)....
六點15分到達飯堂308房...清湯掛麵一 ...
..狗仔式趴在那里呢。。。。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-7-6 14:36 發表

師兄, 我剛剛約了件相好響飯堂, 真係唔覺得今非昔比,
果晚個partner又白又滑又狂野...個樣我真係覺得似

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS0kuhixFSDtN4LUSS9O-mcSQwhmSHuvn5CIeyJNt87VnCTcauV
...
师兄真好野。。。甘好野比你沟左。。。

试过在KIMCHI国既玩月洞,房间无水,啊AKASI用个小水兜装盛D水帮我洗。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-10 23:32 發表
星期4..如常飯堂day trade,今次三个人,3點到達常仔,有人收風某大倉有暑期工壓境,

3條粉腸那淋走去索料.果然有好野...一人執一件..食完..就去"名門"食飯打啤...六點直奔飯堂....

又是308房..見到她先來一 ...
饭堂都系要平日去既啦。。
某仓是那里呀。。请赐告。。。。 。。平日去仓都系一个好既选择。。。

相關搜索目錄: 暑期工

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-12 08:45 發表

你果能樣...辦晒野.. 上去唔食野...走入個廚房幫人炒菜..博FOC啊

想搞媽咪...問過我先啦!!!
想食FOC呀。。跟七公取经啦。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-12 08:48 發表

通常都唔會side...口爆多...你想中頭獎好難la....
。。。 。。。下次去一定要有露台的房啦。。我都要试下。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-14 14:02 發表

睇完你這個回帖,以後都係開始時就和柴爺的囡囡握手,到了K房後就不要了,或者,知道他們上過房就不要了!不然,便容易間接和柴爺的子孫握手。仲到洗手!h:" />h:" />h:" />
你果次好似同阿老鬼上果(定坐过)既女女湿吻播。仲吻左好鬼耐添。。。那个长腿女女呢。

又有逐臭爆浆。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-19 16:39 發表
我的ex-老婆,當然掂喇!大海的囡囡是我和火機幫她簡的,是湛江妹,好靚,但大海上房後話不好。唔知點解,他沒說!
湛江妹个样吴错。。但成晚都坐到离行离揦。。我想都只系会汁一剂。。甘咪先发信息给你叫你们不要走。。等我回来再拣女蔗。。不过汁落都吴算差。。!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-19 16:55 發表

硬係喇!你那麼晚才到,火機幫你熱身都tart著了!他抄了牌慢慢吃lor !!我估的,唔好當真!嘻嘻!
吴怪得知啦。。甘留翻火鸡慢慢吃啦。。我就吴会在吃咯。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-7-19 17:23 發表

講到我都好想去見識下先...

另外七少兄, 唔好意思, 頭先按錯左, 變左改左你個post添
礼拜六得闲吗。。??

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-7-21 09:54 發表

ok既.......
甘勉强。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。