推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

42 12
發新話題

公公週記

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 7-siu 於 2011-12-15 22:58 發表 While you guys away, I do miss you!
好快归对啦。。。。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-19 15:36 發表
3. 可惜個dj唔系女女...
==============================

KTV文化已經切底改變...而家靚女唔會做小姐,多數走去做DJ..慢慢Dup客..
隨時碰到個當DJ係女神..唔要即食麵既On九客,收入隨時以倍計..
或者更高..
我最 ...
吴系丫。。师兄你咪会咯。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-19 17:10 發表

哈 ... 我既鐘意係大、型、索和有性格   
系咩。。大都ARM师傅吗。。真系吴觉师傅有过大的。。??!!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-19 14:35 發表
星期五
天睛, 吹東北風
宜: 出行, 安床, 一夕風流, 車輪
忌: 喝酒, 回宮, 加班, 會客

原本諗住呢個禮拜無運行, 因為各方好友都未能出席.
重諗住睇下有無緣搵到上次那個失之交臂既女女...

系七公 ...
失猪交臂。。系咪甘好呀。。
再过十来天我就可以去看看啦。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-19 22:16 發表 咁快就忘記蒼井室?  
苍井空细左好多

[quote]原帖由 Lighter 於 2011-12-19 20:49 發表 童真係同希希玩的時候才有的,好有呃小朋友的感覺. 那媽咪唔吊唔安樂,都唔知教乜能野,條女有冇醉一摸便知.見同學仔抽得咁開心就算能數,怎知一埋單就彈起來,吹脹!!!我習慣到廠吊管理不吊工人的原則下插左 ... [/qu

专骗细路女。。村姑也骗过

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-20 11:06 發表
柴爺,甘你就好好甘对住茫茫雪海打飞机。。。噢。。。真有诗意。。。
不必替柴野担心。。温记亦有好多去处。。D OSIM 亦可解渴充饥。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-20 23:32 發表
因為而家心無旁騖所以做左塘邊鶴成日做提場  
太清醒会少好多乐趣播。。傻下傻下都吾错丫。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-21 12:29 發表

傻得起就恭喜佢囉......唔好傷身就得啦....
上得战场又点会一D伤都无丫。。点样小心都死既。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-23 00:42 發表

KMY 發天打雷劈誓,當日係佢話心甘情願既 ...
後來搾乾左,no money 當然 no honey
你估講愛情?
在拮完大髀後當然要算賬,
其實要算賬就唔係心甘情願 lu ... 呵?
女女系咪喜欢自己无可能FEEL吾到。。女女摆明骗的都愿意或者可以理解为真爱咯。。虽然系单向。。但能够甘认真甘爱一个人都好伟大。。女女咪都系一样。。明知系狼狗骗拒地。。都甘心情愿做鸡养狗。。。

我就自问系好保护自己的人。。不会好投入甘去爱一个人。。觉得应该对呢D甘伟大既人致敬。。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-12-23 10:18 發表

ainy, 我覺得呢d case同賭錢, 輸唔輸得起一樣, 反而唔係賭既問題

我都好佩服輸大錢仲處之泰然既人

我唔得, 所以我唔賭...但冇理由賭輸六合彩(??)就發脾四要生要死!!
我就觉得明知条女系骗。。甘即系普通既叫鸡过夜(过月)蔗。。有钱既愿意既咪被拒骗多D咯。。无钱果时都预左拒走既啦。。使麦甘劳气丫。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-12-23 12:32 發表

無掛綛故,遠離孔佈!玩完就算喇。做完包工,條女要走,放下買路錢,就算喇!

幾愛都好,分手就是各行各路。還想來干嗎?

想下這個星期去那個場,遇到什麼女好過喇!Think ahead, think positive !
ARM ...过去的就不想啦。。。想下下次吃什么新女好啦。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-23 15:36 發表 呢D叫夜渡資/包月費..Fair Trade 同騙無關,K講得啱..但我們用一把紙,換了一夜歡愉,委實太化算了 ..沒有毛主席...images/smilies/default/bow.gif ..我們吃屎吧!!!
系丫。。我成日都讲话D女女肯陪我地系为麦呢。。中意我地又老又臭。。!!??。。当然系为一把纸啦。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2011-12-28 14:21 發表

今個星期真系多人到爆… 十兄弟嗎… 唔止, 最後我都唔知有幾多人了…

人太多, 只講重點了…
先講其他人, 最後先講自己…

師傅因為工作, 結果搞到好夜先到…
見你有d倦意, 保重… (哈哈… 系得兩句乍… ...
过几天都要学下公公过翻D好忙既生活先得。。。
好耐无去花街啦。。

引用:
原帖由 Retav 於 2012-1-13 20:12 發表 多謝師傅關心.. 好返了... 其實未好返晒..不過已經偷跳左兩次了...系其他地方講左, 暫時無得過夜住.. 衝關都唔系甘方便...可能過左年後吧... 有d事情真系想唔到會甘發展...不過呢次大病可能真系天意, 比 ...
不拖泥带水就arm啦。。觉得说到分了已是复水难收。。再勉强也只是拖一下时间。。
干脆点大家都重新找新生活。。。尽快忘记伤痛。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 10:40 發表 今朝同春天係Richmond飲茶..佢話飛巴場係羅湖近佢屋企...arm哂佢...
开车十来分钟,打的二十几蚊。。带返屋企炮房钱都吾使。。。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 glucerna 於 2012-1-14 12:46 發表 佢仲有两個星期就回歸...我就要成個月嘞...
一个月也快。。过埋年就差不多啦。。

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。