推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

各位兄弟;我想請教下您地D野= =
我前幾日同我女朋友搞完野...之後過左5日後發覺下體左則近生毛果個位生左D小水泡>3<
本新一開始得兩粒都冇咩野;但係今日起馬有2x粒不過任部都好細..係有2-3粒比較大小小
我想問下我係咪有性病= =? 之前試過一次..但係結左蕉好番冇事..依家又出番黎- -
我依家先18歲樓下..同過4個女仔搞過野...真係好驚有性病  請問一下您地知吾知係吾乾淨而引起定係真係中左招 ??

回復 11775# 的帖子

皰疹係咩黎嫁= =? 會吾會好嚴重?有冇得醫嫁? 我依家先15歲好驚比屋企人知

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-11-20 15:03 發表

呢d我都唔敢亂講,睇醫生好d
我都想去睇..但係真係好驚= = 如果中左都吾知點算>3<
好難面對自己女朋友同屋企人...皰疹可吾可以醫番好架?

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-11-20 15:15 發表

睇左先啦,可能唔係呢
咁我應該去邊度睇呀??我自己未夠18歲有冇問題??

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-11-20 23:18 發表

呢位朋友仔, 你都係快啲去睇醫生, 我上年都係係左邊毛髮位出左幾個小水泡, 最後證實左係皰疹, 你話你之前都有試過係咁, 有可能今次係返發, 上次已經中左招, 所以快啲去檢查, 政府唔洗錢驗, 我當時係 ...
呢位師兄可吾可以比一比個地址我呀?洗吾洗同屋企人去? 無得醫>3<咁咪成世都有呢個病囉
我今日發現佢好似謝左..都吾知點算

引用:
原帖由 紫崇 於 2010-11-21 15:13 發表
各位ching, 我琴日睇左dr.ho了, 覆診 double check 下自己條野有冇事,
dr.ho話冇事我信佢架啦, 而家剩番龜頭紅同甩皮而已~
琴日驗埋精, 等報告中~~~~~~
我想問下呢;dr.ho呢位醫生係公立定係私家嫁??同埋係邊度ge?會吾會好貴??

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-11-21 21:09 發表

朋友仔, 皰同花唔同既地方係, 皰你唔理佢 (當然唔係嚴重果隻), 佢會過2-3個星期期左右, 啲皰謝晒, 表面無晒病徵, 不過會隨著你既免疫能力而返發, 何醫生係私家醫生, 你自已睇返頭20頁搵下佢資料啦, 版規係 ...
多謝哂您呀 您可吾可以pm話比我知第幾頁呀? 皰會吾會影響我以後既生活?會吾會好嚴重架
我真係好煩腦呀 我好驚屋企人同埋朋友知

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-11-22 01:28 發表

你自已搵下啦, 無人會比你, 皰唔會影響你日常生活, 一樣行得走得, 食得瞓得, 不過只會影響性生活 (未穩定), 中都中左, 無計, 我都一樣咁煩啦, 習慣左, 接受左就無咁煩
姐係吾可以有性既生活?

我剩係睇到頭10頁= = 但係仲未搵到>3<
我下面依家又痕又痛好辛苦

引用:
原帖由 candycandy 於 2010-11-24 13:57 發表

一定有,你睇清楚啦!!!
知道了 多謝各位對小弟咁有心...我努力搵下先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。