推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

回復 236# 的帖子

你真聰明,我打算一出糧,就上交ada分配用黎安排做哂佢d技師。

試問如可

醉生夢死水之戀,萬千美女水療正,

美麗小芬配咖啡,史路比K得小糖糖,

Ada姐再加希希天使,名城擊E金冠大廈。

相關搜索目錄: 水療 咖啡

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-6 14:28 發表 Happy兄,一般密姐,如果錢同時間都唔係一個問題,我想密瓛K!哈哈哈!
我覺得係四個元素,

錢,精力,時間,女仔既沉下指素。

係我最大考慮因素。

引用:
原帖由 Ada2011 於 2012-9-7 17:16 發表 下星期一即係九月十號Ruby小姐生日,到時邀請她的fans上來食蛋糕,碗仔翅……
支持,預祝說一聲生日快樂去ruby!

回復 255# 的帖子

是的,十八歳,陀地希希

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-7 23:12 發表 忘記了一題,當曰是沒有party的,所以fans們可任何時侯上去食洁C
那當天一定會再次熱鬧起來,好彩我一早已經約好心儀的小技師,那天又可以食碗仔翅,

又可享受正骨的鬆池,不錯不錯。到時大家仔仔一堂,也可互相交換K骨心得,心曠神怡。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-9-8 21:48 發表
引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-8 21:43 發表 Yellowhite及斯兄,你們說的希希,我很久都沒碰過了,不知還有沒有返呢!
上個月我見過一次
我都係一兩個月先見過佢一次,

反而見過短髪angel ,幾索

引用:
原帖由 yellowhite 於 2012-9-10 19:42 發表 哦!原來重有返?只是我找不到。。。 可能真係要再探探
Yellow兄,今日希希也係到,我也和她聊了一陣天

唉,我所有相熟要好的美女技師也集中哂在水之戀,

試問我如何不去它,

自古英雄難過美人T,

美麗動人的好技師,

真的可遇不可求,

愛情路上難決擇,

問君可知相遇中,

一遇一見鐘情愛,

千日夢里可人兒,

與妹共度快樂時,

萬千美女水之戀,

日日夜夜K骨時。

贈識欣賞的E小姐

我也有一個至愛係水之戀,如有選擇我也會選她,因為知道她才是最好的。

沒人能及,冰封三呎,非一日之寒,K骨之心,也綿綿不絕,留在水之戀,

我願意,將我的心放於這里。

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-15 23:16 發表 斯兄,似乎之前亦未曾聽你提及到你的至愛。 未知是哪一位令閣下那麼荌g呢?
之前提過她了,你睇番我d文章,略知一二,哈哈,

再經常提她,便會覺得俗套了,一切盡在不言中。

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-14 22:32 發表 Seven兄,呢度個個都知我對佢又專一又情深架啦! 但小弟何德何能呢?要做佢鵀傮R又談何容易呢!:(
James 兄,加油吧,小弟也支持你,

正所謂女人也是水做,精誠所致,金石為開,

有恆心一定會成功的。

引用:
原帖由 HappyRunner 於 2012-9-16 22:51 發表 Can anyone make a fair comment on Mendy's look, figure, and skill? I am gonna visit her next week.
樣靚聲甜,身型一個字,正,骨技還待磨練,但推油溫柔舒服,K得有Heart。

小弟也打算近期番做她。

I also try Mandy two times already. Please let me give some comments on her, First of all. I always feel she have a gorgeous face in this market. This is also the first attraction to me. But since she is very new in this market so that with very green bone skill then we needs to acceptable. But I know she trying hard to learn with heart. I am always satisfy with her service as well.

Particularly with her slowly personality, to all C-Hing she needs time to get familiar first. So please help slowly approach her. Once you get to know her well. I found out she quite good to talk & make fun & also with girl friend feel.

Also will be more comfortable and not too conservative in part2, hope everybody with enjoy moment with her. I hope she can be popular in this field in the future. For me I will keep on visiting her approx. every month.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-9-17 08:41
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-9-17 08:41
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-9-17 08:41

引用:
原帖由 zerr 於 2012-9-17 10:03 發表 hay hay is day time bg?
She's irregular attendance, if u needs her better make a booking with Ada first.

She is extremely young and local hk girl.

Young fresh bone skill and sometimes moody but overall still a nice girl to visit.

I try her more than 3 times and every time I did have a good time with her.

But indeed my no.1 favorite girl in here. It's definitely to be her -> Siufun
She is sometimes special to admire. She got a very attractive outlook. First time I met her then looks likes I crash on her already.
She have a prefect body & build also attractive faces.
She got very decent dup skill in all aspect I feeling very comfortable with her.
Her magic hands can really make me relax and feeling going to heaven then come back. I do enjoy every single minutes with her in ninety minutes massage session.

So she absolutely  my first pick in this spa place unless she's not available.

相關搜索目錄: SPA

To be fair, I also really likes another new comer, Amy.

She's another girl in my must do list because she is young.
But with very adorable faces & good sweet voices
I really do enjoy to be with her in 90 mins massage session.
Even though her massage skill in not too professional but still good enough to make me relax after a big day of work.
She's also a good listener as well, and she really do have a very good personality which I really admire. Spending good time with her is pretty good though. So this is also a good choice for everybody.

One more special skill from her is she use her leg on the back of your body I feel quite enjoy with that especially with oily massage.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-9-17 14:16
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-9-17 14:16
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-9-17 14:16

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-17 14:08 發表 斯兄,其實我已經估到了,不過估不到你仍然跟我們俗套一番!哈哈哈
你今個星期幾時上水之戀搵Ruby呀,等我上來和你碰碰面吧!

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-17 15:01 發表 斯兄,我今日收工會上去,睇嚗痍虃疏麆捸I: )
可惜,我今日佳人有約,睇下九點左近我上Ada到撞不撞到你和史露比。

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-17 16:54 發表 斯兄,隨緣啦! 但我上次都已經想問,點解露比會變鬙v露比鴭O!?
因為佢自己喜歡,我幫佢加上去的,

引用:
原帖由 James.Ko 於 2012-9-17 18:43 發表 Happy兄,你保重呀!身體要緊!斯兄,原來是這樣,哪麼我亦太不了解她了。。。
剛剛和老板娘通電,六位美女侍候,真令人心動,

一定是有小芬,Ruby,Mandy,Amy, 希希,coffee

可惜,我還要工作,你上去的時間我還在工作,隨緣分。

James 兄,和你始終緣很一面,哈哈,昨天上去,你已離去,但得知Ada 那處生意太好了,

估不到也有技師可憐到要工作至二點,噢,真的唔辛苦才得到世間財,可惜,我也沒有這個能力,係財力+心靈上照顧到她,哈哈!

還看見我一堆心頭好,真係艷福不淺,身處於萬千美女水之戀,如果把持不定便入幾次房才可出來,哈哈,我還是要跟James 好好學習一下,怎樣可以處於泰言,專注一個美女技師,請指教。

回復 333# 的帖子

Comparsion on the BG is not too fair to BG

And also very hard to give comment & specially fair judge.

Because this is always very personally feeling

But c-Hing they are really the two top rating in this venue.

So please try those two individual then you will definitely find out

Either siu fun or ruby is the best.

Agree,  feeling感覺,

技师也是human being

所以每個人也N投放不同資源,

師兄,不要太執著,順其自然,

反正我的座右銘,你对人好,人地对你好,

若要人地女仔專重的元素,

除左靚仔,有錢,也要禮貌,酮X,專重,

一定獲得女仔認同

引用:
原帖由 milkydiary 於 2012-9-27 14:52 發表 咁 小芬定 RUBY 靚 D 呢?
不喜勿插,每個女仔,也有特色,不同人有不同喜好,梗係要自去体驗,

所以我打算每個女仔都要試一試,才懂得樓上骨之精髓

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-9-17 13:21 發表
But indeed my no.1 favorite girl in here. It's definitely to be her -> Siufun
She is sometimes special to admire. She got a very attractive outlook. First time I met her then looks likes I crash on h ...
經過一星期的探訪水之戀, 小弟三顧草廬, 終於又看見小芬了 , 伊人已由長頭髮變成短髮

我們差不多有兩週沒有見面

番譯番之前的英文版本給她看看先

其實我的第一選擇係水之戀, 永遠選 - 小芬, 對我來講, 佢係一個超特别的女孩令我欣賞, 也令我心動, 佢擁有非凡的外表, 當我第一次看見她, 便被她迷住了, 好像一架跑車失控甘撞向她.

佢擁有完美的身驅, 剛好的身段, 不肥不瘦, 燦爛的笑容, 還有平易近人的性格, 我非常欣賞, 她也健談, 大家可以吹得兩嘴

她還擁有不錯的按摩技巧, 每次也令我呼呼入睡, 舒服到不得了的骨技, 她的魔術手真的可以令我放鬆, 甚至乎上了天堂的感覺.

我每次也在享受每一分每一秒她的九十分鐘按摩

仲言之我100%肯定會首選她, 因為她是最好的

相關搜索目錄: 魔術

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。