推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
昨日我去都覺得有d唔同, 比她們知道我系邊個添
唔知我洗唔洗好似邊個又開新account呢
Charlie's Angels 的 service方面比
下星期試下朋友介紹的BG
Thank you C-Hing 們

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-2-17 11:12 發表

指邊方面不同, 你認佐, 邊個估中...
沒有"認佐", but the welcoming and chat are different, also bigger smiles

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-17 14:33 發表

你雖無認, 但你去問, 而我早有「說」過.
哦 ~ 原來系你

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-17 17:09 發表
講到自己好洩咁.
I wasn't expecting that you will 「說」
Anyway, I'm just there for my regular massage, no harm done.

早晨 C-Hing, 我都想有個 fav list
今朝上taxi, 咁啱 xxx 小姐落車, 大家 "Hello~"

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-2-23 15:27 發表
Back to bone.

Do-re-mi .......Mi-re-do.......attended a very nice musical session!
Younger than I expected, very pretty.
Seems many c-hings have same cup of tea

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-2-24 13:29 發表

Yes bor! So I must book ahead for my next visit.

Actually , I like Do-re-mi 's voice and attitude, very soft and gentle.
She switched from Cantonese to Mandarin in the 2nd hour and that was ve ...
Maybe if you try 3 hrs, she'll talk to you in English

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-25 13:15 發表
我而家出發去喇~~~~~~~~~~~~~
系咪搵你 favorite 技師呢?
我下星期會試下佢

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-25 22:40 發表

唔該唔好人云亦云favourite尼個爛字
如果你由頭到尾成條thread 睇晒,
你見唔到我有講my favourite
我同好多技師都熟,
萖我從無single out 一個係度叫favourite,
而我今天做的, 也不是你心中所想那 ...
gotcha bro

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-26 06:46 發表

Sorry if I sounded too serious in tone.
I am still busy; hope to report about yesterday when I have time.
師兄 ~ 我真系好驚呀 ... will not joke in post anymore

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-28 15:13 發表
繼續扮啦.....

連新身PM (扮)問人資料也作野, 又是誰去問甚揦野呢?
管理方面,  他們都......
..........

搞到我今星期未決定mark邊位技師好

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-3-1 06:55 發表

3 月新歡還未定..
早晨師兄~
都系跟返schedule planner的技師先
可能今日去, 打電話去公司請假先

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-3-1 07:42 發表
4 點幾, 揸唔定主意呢...

雙飛.....
雙飛 expensive 喎
我中2好似basketball 1-on-1多d

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-3-1 07:51 發表
都係..單對單...壹對好...
食早餐上網先, 11am mark 技師

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-3-1 07:42 發表
4 點幾, 揸唔定主意呢...

雙飛.....
4 點幾....睇緊美股

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-2-28 13:35 發表
Concerning  Doremi:

This morning I texted Doremi in Chinese:
...
C-Hing, I talked to Doremi this morning

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-1 09:12 發表

單飛, 叫另一飛得閒偷偷入來.
咁都得?

Hello ~ i am back from vacation.

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-3-1 15:35 發表

Just a short vacation, 1-day HK tour

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-3-1 21:08 發表

可以按足 3 更,早中夜。 
如按足3更, 我仲得掂既, 可能聽日要請病假

100 囉 !  要去sauna慶祝 ~

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-3-2 12:37 發表

I can go up to > 10 times, hahahahaha
6000 可留係香港薀莎消費

我開始安排緊3月份massage planner

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-3-2 00:43 發表

以前在澳門大班就試過。   

而家多數一更,間唔中一次半次都試過做完一個技師,休息下,又做第 2 個。 
唔知有冇人在薀莎試過做兩更, 埋單應該分開計嗎
我最多只可以做兩更, 除非 ...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。