推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-25 13:25 發表
今晚我都去睇.
今晚我冇得去呀

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-25 13:42 發表

你好似下個月係自由人喎.
下個月可能試 double-fly 或 金巴兄介紹的 double-shift
double-fly 已同技師約咗

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-3-25 19:13 發表

你打算用乜組合。 
金巴兄~暫時未決定 A 或 B 組合

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-26 08:02 發表
瑤柱玉子豆腐 +  蕃茄紅衫魚

豬肉菰「頂」湯

魚柳炒蛋 + 蘿白糕
炸菜米

恭喜新版主 Bro WK

Yesterday I had a relaxing massage, today I feel renewed spirit  
明天同個朋友去

今日撞到 Bro WK
比我知到佢做邊位技師添

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-4-1 13:51 發表
咦 昨日水池內的他他他,很特別,

徙未見過,真奇怪,
.
離開的他,最特別。不要被在下估中。
我從未用過水池, what is "他他他"

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-1 21:43 發表
憧景著媑莎成為全港真正最大的桑拿及水療中心的一天.
me too Hehe

相關搜索目錄: 水療

近期個個都係我的 mcot & favorite

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-4-3 17:51 發表
... 看見幾個"鬼妹仔"坐在沙發上 ...
有冇問 "鬼妹仔" 取電話號碼/facebook?

今天忙碌, 但想早走...

... 走去薀莎

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-7 10:29 發表
frank兄抱恙, 多休息.
Thank you
可能小弟 dup 得唔夠所以病左 
醫生話早 d 訓, 飲多 d 水
我問佢去 dup 骨算唔算休息
me doctor

聽醫生話要休息, 今日去了薀莎, 真係休息 ~
明天返公司OT

昨天 B 技師幫我 dup 骨

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-4-21 12:30 發表
來自棕泉, 後生陀地
長休一年, 剛剛復出
骨技不錯, 位置感好
非常健談, 絕冇悶場
中力之選, 可以一試
#96 我未做過, 中力岩我, 有機會試下先
Thank you

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-4-21 23:21 發表

me 2!
I like "tall day"
me too "陀地"
Actually "tall day" or not, I like all female therapist

Happy Easter and enjoy massage

引用:
原帖由 CY+Kong 於 2011-4-26 12:31 發表
某技師推介做20, 全場最旺鐘, 人靚歌甜.
之前做過1次, 又唔覺係咁, 唔知係咪走漏眼呢?
有冇人比到意見呀?
我平時都係等師兄們介紹先試下
有技師介紹過雙飛, maybe will try next week

又要多謝馬會請揼骨 ... 昨晚中左4場

引用:
原帖由 fitman 於 2011-4-28 11:33 發表
are u sure u win 4 races???
師兄 yes sure, I'm referring to soccer games.
Normally I buy 3x7, but last night I bought 4x1
for Game 1 Lyon, 2 Marseille, 3 Barcelona, 4 Fulham

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-4-28 23:50 發表

恭喜! 

下次有心水,pm 我。 
Thank you, ok Bro but there is no sure win in soccer.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-4-29 22:42 發表

都係講下笑,呢題都係講番按摩好些。 
呢排唔知旺唔旺場。   較喜歡唔旺場先去。 
我唔好意思就真, 離題添 , 都係講番dup骨先岩  
我也中2唔旺場先去, less time waiting, more time to relax and enjoy massage
波啲野係波版見  

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-4-30 11:24 發表
咦以前未見過ching 半夜上線.
Bro WK, 我半夜都有上線架, 可能沒有出post啫, 有時只send pm
剛由薀莎返來 , 今日做左 ^*, 她今日放完假返工了
也book左下星期的雙飛

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-4-30 22:59 發表 我就知你上線唔少,因見過你上線龍虎榜入位。   咁早按完兼回家。 又有假期,唔知邊日去好。   
昨日較早去, 第二個客入場 , 做左兩粒, 有人仲早過我

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。