推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-1 09:20 發表

咦今次唔3粒?
與老婆有約會
趕時間

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-1 11:01 發表
咦  師兄分身有術,

先會佳人,後會夫人。
師兄 ~ 分身並不容易, 小弟仍然研究如何安排得好

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-5-1 18:45 發表
下次必須做足功課, 不會亂試號碼   
Bro, you should have ask PR for recommendation

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-5-3 20:25 發表
我也暫別, 探索 Vic Habour!
Bro, come back soon, will be waiting your report

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-5 12:55 發表

平均高度稍弱從前.
Bro WK, Welcome back to Windsor

引用:
原帖由 SCWT 於 2011-5-5 16:11 發表
ching, u misunderstood the elaine i reffered to. i was talking about the bg used to be #20. she was one of the top choices in my life time as she had a very very very great body
師兄, #20 返早更, 仲係到
好似我未做過她, 搵日試下先

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-5-8 22:03 發表

咁橋,我某日都做過,番 Mark 之選。 
我剛 book 左

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-5-9 22:43 發表

我會講我唔上科林。   多數係主任介紹。  
如果Maggie 問我, 可不可以講係科林金巴版主介紹

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-5-10 10:25 發表

緊係唔好啦,我都係你們介紹先上去。 
我係講笑啫

今日report
紅燒豆腐, 叉燒抄蛋 好味道
冰水池起碼 8-10 度 very cold, 而我的 x 結晒冰

尋日有緣做左 96
下次見 ~

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-5-14 22:52 發表 咦  有晚好夜走, 食咗肉粒粥, 好好食.....
師兄, 有冇皮蛋肉粥

相關搜索目錄: SPA

祝 Maggie 工作愉快
I will miss you

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2011-5-17 09:16 發表

遲些,或者你可以去某地方探下人。 
或者一起去

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-17 11:08 發表

那處都幾貴下.
貴就吾岩我玩

引用:
原帖由 garylock 於 2011-5-17 14:21 發表
where it is?  Maggie is nice.  
Sorry I do not know where it is.

今日午餐幾好食 ...
泰式肉排
瑤柱玉子豆腐 ~~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-18 09:30 發表

下次叫華仔哥切幾塊鼓油雞俾你啦.
今日下午沒有鼓油雞, 試左回煱肉

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-5-25 15:24 發表

waitress?  I like ah fong!
今日 ... 好搞笑

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-5-25 16:08 發表

What's so amusing?
Pls check pm

尋晚見到輝哥、 小白
今日見到 Boman哥 、Eva、Jennifer、Oilking兄

引用:
原帖由 Oilking 於 2011-5-25 23:20 發表

jennifer?  I want to do "ear cleaning".  Is she good?
I'm referring to the other Jennifer, not the incoming young beautician.

相關搜索目錄: Cleaning

星期六可能會在 Windsor 睇巴塞隆拿 對 曼聯

好彩我有備份師兄們介紹的 BG 在手机到

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-6-8 13:22 發表
卜了明晚起孖.
又起孖, 你就好 lu, 等你報告 ~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。