推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-29 11:53 發表

Dear Iris
PM 左条澳洲品牌link比你參考吓,我都有定期買,超sexy希望您like
Nuvirgos
收唔到你的pm

引用:
原帖由 yuy 於 2011-1-29 11:54 發表
bb...iris! go out now!
hope can see u next week
Bye.....利物浦

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-29 11:53 發表

Dear Iris
PM 左条澳洲品牌link比你參考吓,我都有定期買,超sexy希望您like
Nuvirgos
收到了....在香港邊到有得買

引用:
原帖由 jjjaverjaver 於 2011-1-29 12:01 發表
62 = 老爺
99 = 奶奶
o.k......................

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 12:01 發表

iris下星期放假未啊???
年三十返半天

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-29 12:04 發表

Dear Iris
要thru網上Buy.恕我唐突,若您睇中边个型号pm我.我幫妳訂,可以ma?
Nuvirgos
不用啦........你最鐘意邊個款式

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 12:04 發表

仲可以同iris傾再年三十
不過你講唔搞任何活動住,係唔係新年派相都冇啊
sorry.........沒有啦

你們想不想......................

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-29 12:07 發表
各位兄弟, IRIS, 我返埋今日收工啦, 之後就 LONG VACATION 啦, 咁多位新年快樂, 財源廣進
IRIS 就青春常駐, 身體健康, 最緊要西水長流長有!!
BYE EVERYBODY!!
新年快樂啦,鐵甲人,你pm你的e-mail給我.如果我send相就send給你,註明是鐵甲人呀

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 12:08 發表

iris你想問咩野啊
係唔係打算重新考慮派相啊
send 相/...............................

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 12:12 發表

要啊
師兄們,出聲支持iris啊
這次我會小心send啦

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 12:13 發表
yeah,這個新年太快樂啦,多謝iris
你們要有頭像和說明我給你的稱呼我才會send

引用:
原帖由 十年之後 於 2011-1-29 12:14 發表

開始SD了嗎??
no...........年三十早上

已收鐵甲人的pm了

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 12:16 發表

收到...........好彩冇轉頭像.
係唔係要pm既時候要有頭像
不用...說明你是誰就可以.如果重覆名稱但e-mail不同就兩個都不send.例如你就是水晶球

相關搜索目錄: 水晶

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-29 12:17 發表
Iris唔知d相我有無份呢
唔理啦pm左先算
你就說明是馬高.............

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 12:19 發表

收到,已pm你啦
已收到.................

引用:
原帖由 ucc1945 於 2011-1-29 12:17 發表

全部人都支持你send相, 你可憐下我地啦!!!
不如你叫做大塊田啦

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-29 12:20 發表

Dear Iris,
Have u read the web-site?
Do you like the style?
打中文太慢,英文快d請諒
款式幾靚............但要上網買就唔想啦

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-29 12:22 發表

Dear Iris
收到,已pm你啦

Nuvirgos
你好像沒有說明你是誰????

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 12:24 發表

咁你要save我地既e-mail啦,唔係有人混水摸魚啊
send 完這一次就會..............

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-29 12:26 發表
已pm妳啦,Iris收到未呢
收到.馬高哥..................

引用:
原帖由 freedom50 於 2011-1-29 12:26 發表

就會咩野啊???/
就會保全你們的e-mail..............

引用:
原帖由 nuvirgos 於 2011-1-29 12:25 發表

Dear Iris
Nuvirgos is my name.
Do u want me use chinese name?
我幫你改左叫做大patpat 好嗎

引用:
原帖由 KaLaSo 於 2011-1-29 12:16 發表

唔知你會俾什麽稱呼我呢?
你叫穩者啦...................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。