推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 shawn_baros 於 2011-1-30 01:48 發表
hello~女人~ 之前我都留過幾次言~不過唔知你係米睇唔到所以無覆~
anyway, 跟規舉,我都加左頭象等你易認d~ 你就叫我花師奶啦~
由於工作關係,我晚上先有時間用電腦,所以幾次都miss左個send相event,希望今次趕得切 ...
你再用花師奶pm我一次啦

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 kki 於 2011-1-30 12:58 發表
irisc9我已pm請問收唔收到啊???
你用金魚王pm我一次啦.........

引用:
原帖由 earthman 於 2011-1-30 18:31 發表
Iris, 我既頭像 set 好左喇
妳叫我  " 地球仔 "  得架喇
你用地球仔pm我吧

引用:
原帖由 smray2008 於 2011-1-31 02:31 發表
早晨......女人, 新加了頭像, 可叫我星星, 之前有過了時間, 錯過了, 今次早d p.m.妳. 記得預我呀..
你用星星仔pm我一次啦

引用:
原帖由 bar36cc 於 2011-1-31 04:30 發表
Dear Iris(my 女神). happy to see you again. I hv fix my picture because your request and i want to recieved you picture. Everyday i come here hope to see. My name "Bar36cc" pls reminder me.
Bar36cc...我記得你...以後你就用"唔知乜" 再pm我啦

引用:
原帖由 loktin999 於 2011-1-31 08:41 發表
iris,收到我的pm嗎?
你可否換個新頭像?

早晨.....男人.......就到新年啦......好開心
我收到好多pm....但請大家記得必需有頭像及我幫他親自改名的網友我才會發相片,除了3位特別的網友不用外....因為我已取消了今天pm上我沒有改過名的資料

引用:
原帖由 Danny1997 於 2011-1-31 08:53 發表
早晨, Iris, 食佐早餐未?
我不食早餐的...........

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-1-31 09:01 發表
早晨呀,Iris!
岩岩pm左你,收到嗎?
o.k 收到啦...但下次你在主題上打上日清仔.因為通常我見主題不是我幫他改的名我就不會睇取消的

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:03 發表

IRIS你既影響力真係大..令到所有CHING因為你一句話..都即刻加番哂D頭像..
唔好笑我啦....飛天猪

引用:
原帖由 Danny1997 於 2011-1-31 09:00 發表
今天工作會忙嗎? 幾時放新年假?
年三十下午開始放假

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:07 發表

咁係咪DEL左我個個 ...我好似係係內容個到先打個名
你沒有取消..........

好似取消左飛天猪呀......
這樣吧......公平些.....從新開始pm.....請在主題上打上我幫你們改的名字........以前的我會全部取消
發相日期是 2/ Feb....早上8:30 前
這次是我的自慰相片

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:08 發表

邊有呢..連貓都有兩隻喇..睇黎IRIS你要花時間慢慢記下我地既名先岩喇..
我以幫他們分開了名稱

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-1-31 09:16 發表
岩岩再pm左,收到嗎??
收到日清仔

引用:
原帖由 idd0905 於 2011-1-31 09:18 發表
早晨Iris
收到我的pm嗎?
你是大塊田是嗎

引用:
原帖由 ckck8181 於 2011-1-31 09:19 發表
我己經PM你了, 我是網中人
請改名或沿用。
祝你新年快樂及步步高潮!!!!
你用番網中人再pm

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:23 發表

收唔收到我既PM呀??同埋星期6教你用小畫家CUT樣個個方法試左未呀?
收到啦......未試用小劃家呀

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:25 發表

掛住辨年貨冇時間???
是呀.....又要準備過年菜式呢

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-31 09:27 發表

早晨..iris...你收到我 pm 嗎..
已用了貓的頭象...
已全部取消....你在標題上用波絲猫再pm多次啦

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:28 發表

買盆盆菜咪簡單唔洗煩囉..
兩老不鐘意呀............

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-31 09:33 發表

已再 pm 了你...
今次發相..是否可以收到 ?^_^
已收pm啦............

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:37 發表

咁冇計喇..係呢..IRIS有冇幻想過自己成為女王..命令男人服侍你..?
沒有呀..............

引用:
原帖由 scottchang18 於 2011-1-31 09:37 發表

IRIS,唔知可唔可以幫小弟改埋「名」呢﹖  
你叫小王子好嗎?????

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:42 發表

番去試下同你老公玩下..你扮下女王.可能咁樣佢先易D晚晚有反應..
他好大男人的.........唔鐘意這樣玩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。