推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-31 09:43 發表
[quote]原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 09:30 發表

早晨美人, 我已經pm 你及update 了頭像喇, 希望你會記得我
你的頭像是誰??????

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:47 發表

明白..咁IRIS你最想同老公試既係D咩?
鐘意不在家裡.......泳池,溫泉,更衣室,沙灘,巴士.後樓梯.........

引用:
原帖由 wkeung20 於 2011-1-31 09:49 發表
IRIS,你收唔收到我pm呀,我係藍泳衣
今天之前全部取消了.你在標題上用藍泳衣再pm多次吧

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:51 發表

睇黎IRIS好鐘意野戰個FEEL播..
好刺激的........

相關搜索目錄: 野戰

引用:
原帖由 smray2008 於 2011-1-31 09:49 發表
早晨Iris, 已經再pm妳了,收到嗎?
收到啦..................

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:52 發表

我都試過係後樓梯比人含..但含極都射唔出..不過沙灘個D就去外國既天體沙灘就岩哂IRIS你喇..
我試過幾次晚上在淺水灣及深水灣玩

引用:
原帖由 wkeung20 於 2011-1-31 09:54 發表
iris,俾左pm你啦已經
已收到....................

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-31 09:58 發表

有冇比人發現呀??
當然沒有啦............他們以為我們在Kiss.因為我著裙和沒有著底褲面對面地坐上我老公大腿上面,再插他的大JJ入我陰道裡

引用:
原帖由 Danny1997 於 2011-1-31 10:00 發表

下次你如果事先張揚我一定去見識見識下
要夏天才可以呀.......

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-31 10:04 發表

Lady....早晨.....welcome back here.....
上星期六下午PM了妳.....但妳好似無看.....是否?
早晨...要重新在標題上註明你的名字牛仔褲再PM多次.....因為我全部取消晒你們的PM

引用:
原帖由 renrenlee 於 2011-1-31 10:07 發表
IRIS。。我都搞掂头像啦。你鍾意用咩稱呼叫我ley。。。
我又想要你啲正相。。。呼。。。好硬啦現在。。。。
你叫做.....胸毛仔......啦

引用:
原帖由 ckck8181 於 2011-1-31 10:07 發表
我是網中人
早晨Iris,
已經再pm妳了,
是否已收到嗎?
沒有....用網中人再PM

引用:
原帖由 idd0905 於 2011-1-31 10:12 發表
Iris 請你confim收唔收到我個pm呀
你是否大塊田???????????

引用:
原帖由 牛仔褲 於 2011-1-31 10:14 發表

Lady...已再send....希望妳收到!
已收.........牛仔褲

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-31 10:21 發表
iris姐姐  早晨呀!!
早晨...........車仔

引用:
原帖由 六十一隻小狗 於 2011-1-31 10:31 發表

Iris, 你係咪唔再理我呀 ??
SORRY......現時較忙

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-31 10:39 發表
IRIS早晨呀,今日年28要記得洗下妹妹呢
PM左你你收到未呢?
你要重新PM過.
四兩金,林先生,猫猫,六一都收到啦

引用:
原帖由 idd0905 於 2011-1-31 10:46 發表
對呀 我是大塊田
不過收warning唔可以用之前個頭像
O.K.....已收你的PM

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-31 10:50 發表
我都pm 左email 比你喇 係咪你會幫我改個名呢?
你用...花靚仔....再PM我好嗎???

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-31 10:52 發表

再PM了你啦IRIS,收到嗎
已收.................藍球人

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-31 11:07 發表
早晨呀..........女人
睇黎Iris今日覆pm都覆到手軟,連食晏時間自慰都無力,
等我上去妳枱底幫妳啦
我都pm左妳啦.......收到無 ...
收到啦....馬高哥

引用:
原帖由 you8899 於 2011-1-31 11:08 發表
早呀,Iris, 我都加頭像喇
你用黑褲仔PM我啦

引用:
原帖由 ahkit 於 2011-1-31 11:11 發表
goood morning C9~~~
早晨....猫頭鷹

引用:
原帖由 bar36cc 於 2011-1-31 11:16 發表
i hv pm to you acct. pls give my name and reply. Have a nice day.
你用....雜腸會......好嗎

[quote]原帖由 武將 於 2011-1-31 11:22 發表
早晨iris 有冇收到我pm 青蛙仔仔未??? [/quote
青蛙仔.............未收喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。