推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-17 11:31 發表

HEHE 就係想咁囉
等我對岩位置大力索下先
索))))))))))))))))))))))))))))呀
唔好再索啦......唔該

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-17 11:37 發表
著過先好有真實感丫MA
咁臭......是否個個男人都是這樣的??????????

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 11:38 發表
梗係有你既体香thankyou iris
還有好多分秘物添................

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 11:45 發表
多謝iris
多謝什麼?????????

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 11:51 發表
你送套着過既BRA SET比我嘛
P.S. EMAIL SEND咗
用快遞送給你?????

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-17 11:49 發表

好啦好啦唔係整到你濕晒就死
UP住成日都唔知點算
除左佢唔著囉

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-17 11:56 發表
嘩你反引番我 你唔好唔記得我仲係你台底
你除左我會忍唔住申條利過架 你自己想清楚先好喎 到時唔好怪我
我夾著你條脷添...................

引用:
原帖由 肥大仔 於 2010-12-17 11:59 發表
RISC9早晨。你好
早晨...................肥大仔哥哥

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 12:03 發表
我黎揾你囉
你係中環返工嘛ME 2
面交???????要不要見面才除下來個種?????

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-17 12:04 發表

想左好耐求之不得
咁我唔客氣 你好好享受下先
我用兩隻手指擘開你兩邊申左條脷過去啦
你再講我就真的會有反應啦..............

引用:
原帖由 肥大仔 於 2010-12-17 12:09 發表
睇左幾日你張新頭像真引誘喎
多謝你讚賞........是否會太肥

引用:
原帖由 agogock2118 於 2010-12-17 12:13 發表

淨系個patpat 都有90分啦
還差10分是扣了什麼分

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-17 12:15 發表

想挑逗你丫ma不過係到又唔可以太公開
好啦今日就講住咁多先
Bye............................

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 12:15 發表
IRIS 你好
您好.......................

引用:
原帖由 肥大仔 於 2010-12-17 12:19 發表
一D都唔肥,不知幾靚
多謝...............

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 12:20 發表
IRIS 你對你老公真係好, 我想問下係咪就算佢鐘意點你都會接受呢? 如果佢搵兩條仔番黎同你 3p 睇住你做, 你都會接受呢? 好想知
咁又唔得............

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 12:21 發表
iris你扮唔到
快d應承我
應承你什麼?????

引用:
原帖由 肥大仔 於 2010-12-17 12:25 發表
你D身型不知幾得,唔好話肥啦
幾十歲啦..................

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 12:27 發表

不過其實對住個老婆咁多年, 真係點都會有少少悶, 仲要你地後生個時己經做得咁密,  呢點可以理解, 你話呢家一星期都有三次其實都算ok 架喇
還算o.k?.......可能我要求高啦

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 12:30 發表

我諗我做多十幾年都未必可以一星期三次, 好認真
所以不斷要搵d新野試
男人都是鐘意新口味新刺激................才起頭

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 12:31 發表
日子領訂iris姐送比我既獎品
??????????

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 12:34 發表

咁你會比d咩新刺激你老公先?
試過好多野喎......有時又會是他給我的

引用:
原帖由 sexyroma 於 2010-12-17 12:41 發表

我老婆要矇左眼先好玩, 佢咁先會放d同淫d, 叫佢含就含乃就乃, 好正
這樣我都有玩過...不過和你有些分別....他叫我沖完涼裸著後就矇著雙眼先睡覺.....等他回來搞我....但過程中大家不能對話.......只能Kiss,撫摸,口交,做愛.......做完他就出外.....我就繼續睡覺.....就好像給他潛入一個女人房間和她做愛的感覺......我就像給一個陌生男人搞我一樣......

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 12:42 發表
你着過既bra set嘛
哦..............我明啦

引用:
原帖由 x豪 於 2010-12-17 12:53 發表
点樣??
你講真嫁?????????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。