推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 ysl2008 於 2010-12-18 10:25 發表
irisc9
吾知有冇玩過後門呢?
有試過....你呢

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-18 10:23 發表
可唔可以貼啲bra相來睇下
睇下其它網友想不想睇先啦........................

引用:
原帖由 wallace2007 於 2010-12-18 10:15 發表
睇你啲正相, 重會有咩呀?
[email protected]
send 俾我
我好似有send過給你...是嗎

引用:
原帖由 ysl2008 於 2010-12-18 10:31 發表
我中2睇好pat pat多D
我的patpat  太肥啦.....我會再減的

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-18 10:32 發表
點解冇send俾我ge?
你的e-mail??????????

引用:
原帖由 ysl2008 於 2010-12-18 10:34 發表
有玩過震旦,超正
妳抗拒玩後門嗎?
不會抗拒....我老公間中都有和我玩

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-18 10:35 發表
今日iris著左咩bra同底底啊?
現時沒有帶bra.......底底今天就著左條黑色喱士

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-18 10:48 發表
一早起身凍凍地支旗扯到恆恆啲
所以每個男人早上就最吸引人

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-18 10:49 發表

早晨呀Iris
梗係想睇啦仲要越多越好添呀
早晨呀.........

引用:
原帖由 ac0913 於 2010-12-18 11:06 發表
HAHA~你的一定好多人想睇啦~~
我覺係架~我自己都鐘意中女啦~
除左性技巧上~女人有女人味吸引好多~
iris~我都send左mail俾你~~
我應該已send過我的照片給你喎

引用:
原帖由 smith123456 於 2010-12-18 11:12 發表
IRIS, 我想睇下你D相呀, [email protected], thx!!!
已send,,,,,,收到嗎????????

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-18 11:16 發表
hi iris
nice to meet u
Hi 你好.......................

引用:
原帖由 ysl2008 於 2010-12-18 11:18 發表
有冇相睇?send比我吖好心!想對住嚟打飛機
e-mail [email protected]
萬分感謝
已send............收到嗎??????????/

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-18 11:19 發表
iris 可唔可以都SEND比我睇下呀
已send........收到嗎?????????

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-18 11:22 發表
iris偏心。。。send俾其他人都唔send俾我。。。
我已send過給你啦

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-18 11:28 發表
早晨IRIS ...
早晨.............

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-18 11:28 發表

冇收到wor,系唔系 [email protected] 果個email?
已send..........收到嗎?

引用:
原帖由 ysl2008 於 2010-12-18 11:32 發表
收到了多謝晒!
妳皮膚好白好正!有冇show腳D相?
如果可以同妳cam sexy 就好
我打緊喇
你好鐘意女人對腳的嗎???????????

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-18 11:28 發表
早晨IRIS ...
早晨.............

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-18 11:31 發表
iris今日都係放下午?
其實星期六通常都不用返.....但間中老板有客就特別......無所謂啦....平時我都好多時好早走......

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-18 11:34 發表
收到啦收到啦yea 多謝iris,愛死你muaks
我還怕你說好核突

引用:
原帖由 ac0913 於 2010-12-18 11:30 發表

o...應該唔係我ar~~因為我尋晚先send俾你~~@@

除左黑色~你仲會鐘意著咩顏色???
其實靚我就會鐘意.白色,粉紅,紅色,灰色,黃色,,,,,,,,,好多好多

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-18 11:38 發表
咁IRIS你放工有咩做呀?
通常都回家照顧小朋友和老公

引用:
原帖由 renrenlee 於 2010-12-18 11:39 發表

點會核突,飛機都打左幾輪。。。。
真的嗎????我們不要浪費呀

引用:
原帖由 ac0913 於 2010-12-18 11:43 發表

粉紅都好正....我都幻想緊你著會係點~haha

sorry~我真係收唔到~你介唔介意再send~因為...忍唔住
你的e-mail??????????????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。