推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 QueensBay 於 2010-12-20 15:00 發表

咪就系咯!你老爷就享受到,我地呢道班fans o甘支持你,都要欣赏下,慰劳下我地,先公平嫁吗,系咪?!
你估我給他咪....他自已偷偷聞又以為我不知道

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:00 發表

人多好辦事, 兄弟, 一齊做野
如果到時得你一個,身後全部都是普通乘客你怎樣搞呀.你們大家又不認識

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 15:04 發表

我未必黎到呀
第日要考試,大把書未溫
加上IRIS都唔記得我係邊個
讀書考試最重要....比些心機啦

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:06 發表

咁未等下次先 LAW, 實有機會
O.K ...................

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 15:09 發表

但係我禮拜四就考完喇喎
到時你係咪會再約我地出黎先
日後一定有機會........但暫時不會單獨

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-20 15:10 發表

讀書考試係重要, 但係我諗嚮得呢度既兄弟都會覺得
餵飽Iris都好重要
餵唔飽你佢應該冇乜心機溫書囉
唔好教壞細佬哥啦.....為老不尊呀

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:11 發表

再唔係就你著兩邊捆帶, 方便做野
你越來越離譜喎

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:15 發表

大家都係想開心姐, 你配合我, 我配合你
總之只能輕輕撫摸.....但請你先洗乾淨隻手先

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 15:16 發表

但係我頭先睇住IRIS你問師兄會點除你條UNDER
等你可以配合佢架喎
我以為他有什麼好辦法......好驚我老公發現.....所以改變不除褲仔...只能輕摸

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:18 發表

YES 證明IRIS 都想自己俾人除 UNDER
我想感受下個種感覺

引用:
原帖由 QueensBay 於 2010-12-20 15:20 發表
IRIS,我都黎,预卖我一份啊!!!哈哈哈!
O.K............

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:23 發表

你去 TOILET 除, 之後我去拎返, 未一樣
點同呀.....自己除和給個陌生男人除的感覺怎會一樣

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-20 15:23 發表

咁唔差左預埋我果份喇
我神仙手一出, 包iris high到升仙
總之不準用力.......只能輕輕溫柔的..........

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:26 發表

IRIS 肯定流到成地都係水
另外,不准叫我名

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:28 發表

淫C9
是否真的玩得過了火呢??????????

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 15:29 發表

如果師兄可以影低個場面就好喇
之後可以分享
亦都唔准影我個樣子

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-20 15:32 發表
真係愈諗愈high
嚮老公隔離比第二個"班"陌生男人摸
勁有偷情feel
摸到起晒水都唔叫得出嚟
High果時仲要扮晒冇事發生
真過癮
YES,真的是第一次.....可能真的會好興奮

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-20 15:34 發表

絕對唔過火
淫唔係你既錯
只怪你老公不能滿足你對性既要求姐
希望是啦.............

引用:
原帖由 QueensBay 於 2010-12-20 15:35 發表
IRIS,好激嫁,你好好期待啦

话时话,你都仲未话过我地知,你会响边间酒楼出现喔
明天告訴你們...........

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-20 15:37 發表
Iris今日會早走ma?
差不時間啦............

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-20 15:38 發表
仲有個過份D既諗法
你老公企最前 你企中間 我地班兄弟企最後
然後我地嚮後面摸你
你就伸手摸你老公下面
哈哈, 大家齊齊high
儍嫁........我老公以前我儍左

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-20 15:40 發表
Iris今日收工前可唔可以滿足到我PM你果個要求呢?
如果得既我諗我今晚返去打飛機會超high架
什麼要求????????

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-20 15:40 發表
聽明會大約when係酒樓出現丫???
好似是7:00左右

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-20 15:43 發表

send除bra相比我呢
你們些男人不要這樣心急啦...............

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-20 15:46 發表
似乎iris就快做到花花接班人...
唔好這樣講...........花花姐是前輩

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。