推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 vtmc 於 2010-12-20 15:48 發表
咩酒樓ar????????
明天告知你們....因為今晚要問老公才知

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-20 15:49 發表
Ha...距今日開始離開了..以後靠iris你...
有聽聞過花花離開.....但其實在外國都可以上網呀.又不是中國

引用:
原帖由 Danny1997 於 2010-12-20 15:51 發表

學無前後, 達者為先, 而且你倆個性敢作敢言, 令人有無限遐想
是否好淫蕩..............

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 15:52 發表

係呀,食完個快餐番黎
喔..........乜次次都是我就快放工你就回來嫁

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 15:54 發表

輕摸你的豆豆
一見面就這樣咸濕

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 15:55 發表

timing 差少少。唔緊要啦,第二日仲有大把時間
今日又咁早收工喇?
老板不在.又想去買些東西明天給老媽子

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 15:56 發表

你話要細細力唔好心急嘛。
開始細細力....最後要大力

引用:
原帖由 Danny1997 於 2010-12-20 15:57 發表

不, 關上門後就應該好好去享受性愛的樂趣, 當然不是在大庭廣眾下, 人要風流, 不要下流
yes...............

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-20 15:59 發表

當然啦,就係要啪啪聲嘛。
仲有你D水聲〔吱吱聲〕
Yes.......啪吱啪吱......張栢芝就是這樣出來的

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-20 16:00 發表
我又偷棎下...妹妹...
好啦......bye啦..........這裡的男人

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-20 16:26 發表
Iris好似灰姑娘, 一夠鐘就要offline
不過係一個鹹濕又淫盪既灰姑娘
我點同你地.....女人硬係老公和小朋友最緊要.....你們男人最緊要就是賺錢和錫老婆

早晨......各位男人......今晚都會著番這件老公送的外套....記得認著這外套和銖銖鍊......要輕輕地摸摸好啦...........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 forumplayer 於 2010-12-21 09:12 發表
皮膚同身材都好好, 讚。。
我已經40幾歲啦............

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-21 09:22 發表

好大波呀, 1隻手都渣唔晒, 夾腸最正,  IEIS 姐咁好身材, 早就要 SHOW OFF
唔好太過出位........應該要收歛一下

引用:
原帖由 Ronin 於 2010-12-21 09:23 發表
銖銖鍊......
remind me .........
anal beads
什麼意思呀..........不明白

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-21 09:27 發表

肛門拉珠
你好衰嫁.......不過老公都有試過和我玩

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-21 09:30 發表

一粒粒咁出入, 正唔正呀
和這條差不多.....感覺都幾好...特別是不停地出入時的感覺

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-21 09:54 發表

真係識嘆, 會唔會出街都用??
這就當然不會......只有帶震蛋在手袋

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-21 09:59 發表

咁未可以即時塞入去, 震到流水 (REMOTE??)
有時坐車或在公司才用的

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-21 10:02 發表

嘩, 小心成地水呀
無這樣誇張....只是條褲仔濕晒

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-21 10:04 發表

唔好咁啦, 引死人咩
是真的........

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-21 10:07 發表

你想我射精射死咩, 濕 UNDER, 真係引死人,
點解男人這麼鐘意女人著過的底褲,特別是濕轆轆的

引用:
原帖由 marks178 於 2010-12-21 10:09 發表
iris ...今晚地址在那...
遲些少才告知你好嗎??????

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-21 10:11 發表

你唔明, 係一種冇形吸引力, 特別係自己喜歡個種女性 (我就 LIKE 人妻)
但女人唔會鐘意聞男人底褲喎

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-21 10:10 發表
早晨呀,咁早請我地飲木瓜奶呀!
早晨呀......今天你好似早左喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。