推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 marks178 於 2010-12-21 14:46 發表
iris..絲襪是四面開檔或是只開一大檔...
再穿上 t-back ..好有幻想空間..
幾時可以 post 相出來..
只是中間開一大檔,再著T-back

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-21 14:47 發表

一言為定.........唔好呃我噃
O.k ...............

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-21 14:48 發表

最緊要方便埋我
最緊要方便我自己.............

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-21 14:49 發表
要走啦886
剛返工又放工啦......你份工最舒服喎

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-21 14:49 發表

真係好SEXY
好多女人都是這樣著的

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-21 14:52 發表

但唔係個個都着得你咁好睇呢
你都未睇過點知

引用:
原帖由 天逢元帥 於 2010-12-21 14:53 發表
方便係街偷食..
就地正法都好簡單.............

好啦....真的差不多啦.如有緣就在今晚7:00左右在尖沙咀鹿鳴春見面.....記得唔可以叫我.....記得只能在電梯內我的後面輕輕撫摸.......記得事前要洗乾淨隻手......只能輕撫patpat,陰戶.底褲仔.........不能在後面除我的褲仔或胸圍帶
為免認錯人....入電梯前先對我微笑及輕摸你自己的鼻子.我就會明白....
Bye............男人們

早晨呀..........男人
昨晚你們應該見到我的真面目啦............但為何只有一個男人輕摸過我....你們都無胆嗎?
請問輕撫我的男人是誰??????????

引用:
原帖由 森巴6號 於 2010-12-22 08:49 發表

早晨呀!女人!嗰個人係我係我!
原來是你..........你鐘意嗎?

引用:
原帖由 森巴6號 於 2010-12-22 08:57 發表

誰會唔鐘意呢?幾時出來等我服侍你呀?
你的手指有冇我的西味?

引用:
原帖由 marks178 於 2010-12-22 09:12 發表
iris....被人摸完有無濕先..
無呀.....好短時間咋

引用:
原帖由 Ronin 於 2010-12-22 09:14 發表

good morning
早晨..........

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-22 09:23 發表
good morning ah
有冇濕到呀?
無呀...時間好短....不過佢隻手指都幾粗壯嫁

引用:
原帖由 森巴6號 於 2010-12-22 09:35 發表

仲有度都好粗壯
你唔好引我......鐘不鐘意我昨晚露給你睇的事業線?

引用:
原帖由 森巴6號 於 2010-12-22 09:35 發表

我以後都唔洗手了!
你重好講....叫左唔可以插入我陰道裡.....你都唔聽話....你有冇事前洗乾淨隻手指嫁

引用:
原帖由 loktin999 於 2010-12-22 09:45 發表
iris, send 相給我可以嗎?
pm 你我的e-mail address
我應該是有SEND過給你的

引用:
原帖由 marks178 於 2010-12-22 09:49 發表
iris...陰道都被人入埋..但下次唔好咁早..趕唔到黎
森巴哥哥唔聽話.....我機乎叫出聲....好在時間短咋....如果鹿鳴春是在60樓就大獲

引用:
原帖由 loktin999 於 2010-12-22 09:53 發表
iris, 今天你有什麼做?
都是和老公家人做冬..........點解這樣問

引用:
原帖由 marks178 於 2010-12-22 09:57 發表
iris...通常男人都唔會聽靚女話架...
靚女叫唔好入..但佢又自動擘大啲.等你入深啲...
咁下次你抽插我時我會猛叫你細力啲.....細力啲啦

引用:
原帖由 marks178 於 2010-12-22 10:03 發表

系呀..你越溫柔...我越大力..插得你越深..hahhahah
我最鐘意女上男下.......或者狗仔後插式

引用:
原帖由 loktin999 於 2010-12-22 10:04 發表
iris, 今天沒有上班嗎?
放半天........你呢

引用:
原帖由 loktin999 於 2010-12-22 10:06 發表
著住衫從後插有好有強姦feel wor, 我同老婆都好鍾意咁玩, 次次佢都好high...
老公都有這樣和我玩過啦...........

引用:
原帖由 woowoowoohk 於 2010-12-22 10:07 發表
早晨呀...各位....祝大家節日愉快
早晨呀..................................

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-22 10:11 發表
呢張頭像相係邊個幫你影?
優質股要入番兩手!
這張是自己影的...........要入就要入深啲嫁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。