推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 森巴6號 於 2010-12-23 08:49 發表

要互相引下先過癮!
即是鐘不鐘意呀.....我都克意拉底些給你睇啦...........相信你連我的胸圍都會睇到

引用:
原帖由 marks178 於 2010-12-23 09:05 發表
早晨...iris ..昨日又外調呀...好激呢...
sorry.......開會先...遲些再談

引用:
原帖由 marks178 於 2010-12-23 09:05 發表
早晨...iris ..昨日又外調呀...好激呢...
Yes.....對著三面鏡幫老公含JJ......又半站立著給老公從後大力抽插.......又要忍著叫聲.....好快就有高潮...

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-23 09:36 發表

輪大米會
唔好咁變態啦.................

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-23 09:58 發表
good morning iris
早晨..................

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-23 09:58 發表

我未試過三面鏡, 但係我試過對住衣柜塊鏡後推我個friend個老婆做, 好鬼刺激, 果晚total射左兩次
偷食???????? 你個朋友知不知道??還是他就在衣櫃內偷窺著

引用:
原帖由 vaderchow 於 2010-12-23 10:05 發表

morning~~~
早晨................

引用:
原帖由 vaderchow 於 2010-12-23 10:11 發表

iris~~
你今日著成點返工呢~
都係外套加短裙喎

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-23 10:17 發表

其實係佢老公偷食先, 然後比佢老婆知道左
然後叫我幫手睇住佢老公, 跟住我就成日同佢單獨見面話佢知佢老公D野
跟住佢就想報復, 但係又唔敢搵外面D人, 咁就益左我
有次上佢屋企同埋佢老公一齊食飯, 勁飲紅酒
佢 ...
原來這樣......只試過一次?

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-23 10:22 發表

就係果晚咋, 不過果晚做左兩次
仲要冇關房門勁刺激
之後我地都當冇事發生過
好刺激的偷食喎............

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-23 10:24 發表
我私下提過佢老公唔好再出嚟玩
點知佢唔出去玩, 竟然返公司玩
都算聽你話.....沒有在外出

引用:
原帖由 vaderchow 於 2010-12-23 10:27 發表

haha  咁入面呢~
都是胸圍,底褲加絲襪

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-23 10:37 發表
iris 早晨呀....
早晨...............

引用:
原帖由 loktin999 於 2010-12-23 10:39 發表
iris 早晨呀, 尋日食得咁飽, 一定訓得好好口
o.k 啦....昨晚沒有自慰了

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-23 10:42 發表

佢唔攪出面d女人但係轉攪公司一個女同事咁都叫聽話?
果個女同事我都有少少like佢架
我知道左之後都有D嬲
好想搵個機會再同佢老婆做
一定要做啦....還要大大力地做.........支持你

引用:
原帖由 loktin999 於 2010-12-23 10:42 發表
咁係咩顏色呢?
我覺得以你gei 膚色最好著粉紅色 + 黑色lace
只是粉紅色............超底腰褲仔

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-23 10:50 發表

你既安全係指咩先, 我果晚有帶套架
如果你講關係既話, 我諗都應該幾安全
佢老婆一定唔會講, 佢只係心理上面要報復
唔係食唔飽果隻偷食, 所以未必有下次
不過我會keep住睇吓仲有冇機會繼續食既
仲有呢,  ...
最好玩就是這樣偷情................

引用:
原帖由 loktin999 於 2010-12-23 10:54 發表
c hing, 咪比佢好好報下復law, 你又有得食, 何樂而不為呢!!!
我諗一定有下次!!!
我都希望佢再次添食...................報復呀

引用:
原帖由 loktin999 於 2010-12-23 11:04 發表
樓主諗住幾時出呢偷食一下呀?
上次約你們見下面都只是得一個哥哥仔夠胆撫摸我.....你重好講

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-23 11:12 發表
Iris, 我諗如果比你知道你老公偷食
我諗你必定會瞓身去報復
一定會大報復...........可能每晚都要兩個男人......一定有你份,如果你對我有興趣的話

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-23 11:18 發表

Iris 女神,如果可以做妳一日老公就正囉,好羨慕妳老公呀!
或者下一次我選中你做一晚代老公呢

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-23 11:18 發表

我絕對有興趣啦, 你check check pm
其實你同你老公做緊果時可以加好多幻想入去會high好多
你諗乜你老公又唔知既, 天馬行空無限性興奮
例如呢????????

引用:
原帖由 vaderchow 於 2010-12-23 11:18 發表

咁我報名做第2個~
你估如果真的要報復.....在這網站裡找到幾多個男人呢?

引用:
原帖由 vaderchow 於 2010-12-23 11:24 發表

咁睇你俾幾多時間人報名啦~~
如果1日既~~
可能有20-30人
如果我想每次兩個男人一次搞我.......你估你們男人會否願意........

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-23 11:25 發表

合埋眼做果時幻想同你做緊果個係你一個你平時諗都冇諗過會同佢做既男人
哈哈, 樓下看更阿伯或者隔離屋陳師奶個仔咁
哦.........這樣我未試過喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。