推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:17 發表

我諗係正常男人既生理反應掛...
點解要訓著攪你們才特別鐘意???????

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 11:22 發表

老公多唔多同你玩
一時時....有時我主動騎上去69式...他有時會舔吮我,但有時只會用電震棒插入我陰道裡出出入入地.............抽插

引用:
原帖由 叮噹2010 於 2010-12-28 11:24 發表

我最鐘意奶到女既叫哂咁, 諗起都正
如你奶我時真的會叫得好大聲.........而且還會有好多西水流出來

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:26 發表

因為訓覺既時候, 防衛意識係最簿弱...同埋肌肉係最鬆持...
哦..........原來這樣

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 11:27 發表

IRIS你真係好主動
有你咁既老婆真好
可能你地日個老婆比我更加犀利

引用:
原帖由 叮噹2010 於 2010-12-28 11:28 發表

比我會用旦旦一面震, 一面奶, 咁你一定勁多水~~
之後忍唔住要黎個狗仔式, 狂插
good........最想就是這樣...還要插得大力啲

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:28 發表

個西會唔會好多水流出黎? 係咪多到可以洗面先..?
搵次抹些西水入你個口

引用:
原帖由 叮噹2010 於 2010-12-28 11:30 發表

會唔會多到好似爆水喉咁架?
除非是我潮吹時就會

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 11:32 發表

我又要
你的奶奶同西水
西水奶水你選一

引用:
原帖由 叮噹2010 於 2010-12-28 11:33 發表

你個pat咁正, 一定插到啪啪聲, 你就叫得大大聲先得啦
要唔要試企係度後入, 仲要要放一隻腳上sofa咁比我捉住條腰黎玩先?
我都試過啦...剛剛上星期在某某公司的試身室裡

引用:
原帖由 叮噹2010 於 2010-12-28 11:35 發表

比得西水我地奶, 對奶你會忍得住唔比我地玩咩?
講正我心底話.......可能到時你話我乜禁狼死添

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:37 發表

咁爽? 可能有個cam係塊鏡後面錄哂成個過程喎..
當然唔會啦....人地是名牌內衣店.....

引用:
原帖由 叮噹2010 於 2010-12-28 11:38 發表

你會唔會用對波,夾到我呼吸唔到架?
掂會呀......我對波都比你玩到周圍擺

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 11:39 發表

IRIS正值狼虎之年
我未試過同好似IRIS你咁既年紀既人做,好想試下,唉
我怕吸乾你的精液

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:39 發表

哈哈哈.....咁老定?
你唔好玩我啦................

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:42 發表

咁就要試下你既吸精大法喇...
你問下森巴6號.....上次佢用手指插入我陰道時是否有給我陰道吮著的感覺

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:44 發表

哈哈...整蠱下你姐....

真可愛!
你好衰嫁.............

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 11:48 發表

我都要親身體驗IRIS既吸精大法
轉轉新頭像先....你們鐘意嗎

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 11:46 發表

你係時候再約過我地出黎喇  得一個師兄試過
你地都唔去....關我什麼事

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:50 發表

鐘意啊....你有咁多頭像相, 不如你send D相俾我啦..
是自慰前影的...............

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:52 發表

有無D 係自慰緊既時候影架?
當然有啦......

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:54 發表

可以send D黎睇嗎?
會睇到我個西的

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 11:57 發表

好啊...好想睇個你個西係咪熱帶雨森...
你好衰嫁..................

引用:
原帖由 oneleung 於 2010-12-28 12:01 發表
Hi IRIS
Hi........................

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-28 12:06 發表
Morning iris
早晨.................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。