推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 14:04 發表
IRIS頭先點解唔引下個大客
我又唔係要用美色找飯食

引用:
原帖由 hkho82 於 2010-12-28 14:06 發表

其實我廿四日有pm妳架
不過冇send到俾我啊......
好多網友都有收到我的聖誕禮物.....可能我走左你先pm我

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-28 14:06 發表
IRIS 周身唔得閒, 自慰都冇時間
yes..........真的好忙

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 14:11 發表

你唔係要用黎搵飯食
但你唔係最鍾意見到男人望你個樣咩
咁又係.....我間中出街都有引下些男人

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 14:13 發表

仲未見過你自慰中既相喎....
都話自慰相片會見到我個西和我的恥毛,又見到我用手指或電震棒抽插我的陰道..又見到我張床單濕晒的情景.....好鬼瘀嫁

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 14:16 發表

點引佢地?
你平時去街去開邊頭多, 等我撞吓你嘛
係用JJ嚮你後面撞吓你
中環,旺角,尖沙咀和銅鑼灣

引用:
原帖由 ansonw38 於 2010-12-28 14:19 發表

卑你搞到我好想睇你自慰
我老公都好鐘意睇我自慰....特別自慰時我個樣...佢話好淫蕩

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 14:16 發表

係街到你會點樣引?
克意張開雙腳或解開兩粒衫扭或拾回跌左的東西

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 14:21 發表

IRIS你返工係老公車你定搭車
一時時的............

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 14:25 發表

你平時多唔多坐地鐵架
著條短D既裙坐嚮度擘開少少雙腳
益下坐對面既男人
其實老公車或坐的士多....但有時刻意不穿褲仔和著超短裙坐地鐵或巴士......或著低胸裝或帶半透明胸圍後解開兩粒扣.......

引用:
原帖由 asiaisa 於 2010-12-28 14:26 發表
hihi
第一次可以同IRIS姐同時間online
可以同你傾下計
Hi.............

引用:
原帖由 freedom50 於 2010-12-28 14:33 發表

坐係你旁邊既男人,咪一定昅硬你,叫男人點忍著啊
我就是想睇下他們的咸濕樣子.............好多男人還刻意撞我對波......或用JJ磨我的patpat

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 14:37 發表

咁你會點對返佢地
通常我都會任他們的....其實我都會鐘意...特別一些又硬又大的JJ在我PATPAT上磨擦的時候.....其實我當時都會濕左

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 14:41 發表

你會唔會對佢地微笑
又或者迎合佢地
微笑就不會......但會用PATPAT左右左右地擺動.....有幾次幾乎衝動到上用手....因為他磨左好耐...我條褲仔已經濕晒

引用:
原帖由 a26926850 於 2010-12-28 14:44 發表
其實iris你係細個已經咁想俾人望 定大左先鍾意男人淫賤
最近這幾年才有

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 14:44 發表

你用手摸返佢?
Yes....只是一時衝動想....但沒有做

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 14:46 發表

你應該試吓放低隻手伸去後面扮唔覺意摸到佢JJ嘛
話唔定果個男人神早拎左條JJ出嚟頂住你嚟磨呢
如果個男人是你...你會否拿出來

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 14:47 發表

以前唔識得享受性呢樣野, 呢幾年迷上左?
yes.......又幻想好想給兩三個男人輪姦

引用:
原帖由 freedom50 於 2010-12-28 14:48 發表

如果有,個男人一定開心死啦
可能我都會開心.......熱辣辣的JJ喎....個個女人都會想啦

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 14:52 發表

都唔係架
真係咁多女人鍾意係MTR比人抽水咩
我就會鐘意男人抽我水或陌生男人撫摸我.........特別是我個陰戶

引用:
原帖由 freedom50 於 2010-12-28 14:56 發表

你要搵個機會比我地啦,依家好多人都想再有個機會
上次已經給了你們啦

引用:
原帖由 asiaisa 於 2010-12-28 14:56 發表
.因為太需要男人的滋潤嗎
刺激感和新鮮感

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-28 14:58 發表

指插得唔得!?
我都有黃金二指呀!
上次森巴6號就是插了兩隻手指入我陰道裡.....你問問他吧

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 15:01 發表

對. 係時候要第二次啦
我諗攪多幾次iris必定愛上呢種活動
好似人地快閃黨咁
我地組織個"快摸iris黨"
再有機會通知你們....你們唔好大隻講喎

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 15:06 發表

你放心, 只要confirm時間地點同埋你比signal我
我必定滿足你
其實會有幾多人呢

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。