推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 15:08 發表
最好搭自動電梯上緊既時候
搵條長既慢慢上, 我就企落你一級
伸手入去摸你下陰
對面落緊既角度又睇唔到
幾刺激呀
唔可以只是摸...都要插嫁...這樣才會舒服的....但只能用兩隻手指

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 15:11 發表
不如真係攪個"自動電梯撫摸團"
上一轉唔夠喉落番嚟再上多次
你都儍儍地..........上上落落...........人地唔知我地做乜

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-28 15:14 發表

不如直頭約個無人行過既地方HAHA
到時真的怕給你們輪姦我

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 15:16 發表

咁不如搵個少人D既公園仔
夠開揚夠刺激
工展會有冇機會呢

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 15:18 發表

錯, 姦係你唔自願既情況下先係姦
如果你自願既就唔係輪姦啦
可否給我扮驚扮唔願意....唔好啦唔好啦..你地想點呀....這樣叫

今天時間又差不多啦.....等我今晚問下老公幾時倍我去工展會行下先

引用:
原帖由 marks178 於 2010-12-28 15:28 發表
iris..今晚行工展會呀...如人多好有機會摸你喎...你今日有乜記認..
不是今晚......要先問問老公先.......我好聽老公話嫁

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-28 15:36 發表

仲以為係今晚添...

IRIS除左聽老公話, 仲要聽埋我地呢班淫民話先至得喎..
其實真的應該怎樣相認,集合點在哪裡?????我又唔知你地乜樣.給個九唔答八的人又好似不知怎樣.....雖然可能我都會享受個過程..............

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-28 15:41 發表

你咁聽你老公話, 如果你老公叫你一齊參加swing party你去唔去
什麼叫做swing party?

好啦.....男人.....真的要走啦......ByeBye.........

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2010-12-28 19:05 發表
iris..不如你将你所有的性感照全发给我吧。。。目前为止只有一张。。。最好有你的全裸照。。。三点尽露就更好。。
你都好鬼貪心喎.....................

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-28 19:11 發表
Iris 女神又換左新頭象,我好想做頭象個隻手妳摸呀!
我已給你們一次機會......你都放棄...我都無辦法嫁

引用:
原帖由 juju3366 於 2010-12-28 23:17 發表
我老婆都係四十喇, 情況跟你一樣呀, 不過 IRIS就放好多呀...我老婆也周不時固意性感俾男人昅吓, 有時重唔戴胸圍去街, 整到我條細佬當街當巷硬卜卜, 真係難頂. 睇咗一半這裡的留言, 真係有反應. 記得對上 ...
我出街好少不帶胸圍......試過幾次...覺得對奶左遙右擺.....磨擦到兩粒乳頭都硬晒....下面又會因反應而濕轆轆.....還有好多男人真的一直眼金金.....所以以後都帶胸圍多.....反而不著底褲仔就好多時都會有......

引用:
原帖由 BENBIG 於 2010-12-29 07:49 發表
Hi Iris.....其實我一直都有跟你的File,上次我都有去鹿鳴春,只是給個嫲x佬頂住我.而且坐電梯時間真的太短,等我沒有機會親自摸你底褲和你陰戶.只能眼白白睇住條嫲x佬伸手入你的裙底......但你真的好正.樣 ...
原來你都是我的忠實網友....一見你的描朮就知你上次真的有出現過.....上次沒有機會不緊要.....下次給你優先吧

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-29 08:31 發表
女人, 早晨!
早晨........男人

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-29 09:03 發表

我想問, 幾時有下次先?
未知呀......等機會等時間......

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-29 09:20 發表
頭先見有位師兄話佢上次都有去鹿鳴春
佢話見過iris真身, 又形容到iris著得咁sexy
晨早溜溜JJ已經硬左添
佢就是給森巴6號頂住.所以已得睇無得食

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-29 09:26 發表

Iris我諗你真係攪番個工展會function好
好多師兄都想插吓你喎
包括我
老公話太多人唔想去.不過我都覺得不是太適合.這幾天這麼凍.要在室外成個鐘.我著長褲又無意思.感覺唔好.如著長裙又不方便.如著短裙就一定凍死我.......

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-29 09:40 發表

我諗到有咩好地方又可以行事又唔係咁凍喇
超級市場, D貨架又可以做cover
又有一棟棟貨嚮通道做阻隔
你就企嚮度扮揀野
我地就踎嚮下面摷
咁都給你想得出....服Q左你.
但我會鐘意老公在場,這樣會有種偷食感.特別會興奮些.......如老公在隔離,你們怎可能有機會踎底摷我裙底

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-29 10:02 發表
我仲可以好快手咁放隻搖控震蛋入你陰道
然後企嚮你身邊跟住你地shopping
remote control粒震蛋震
我諗high死你
你都幾多鬼馬野喎....幾多花款玩.......

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-29 10:27 發表
Iris你都未答我會唔會影張上次你著去鹿鳴春果個半透紫黑色bra既相比我睇
你好想睇嗎?????????睇下多唔多承意先啦......是否只SEND給你一個....還有冇人想要??????

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-29 10:42 發表

我絕對有誠意架喎, 我仲可以provide好多花臣野可以令到你好high
我又唔會咁獨食既, 你可以send左比我, 其他有興趣既師兄再問你拎都得架
話時話上次email我話你對波好大
問你size你都冇覆我, 今朝有師兄話你條事 ...
給你相片你自己估啦

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-29 10:52 發表
Morning a iris 我都想睇下對木瓜
公平起見.亦免我重覆再重覆做......請你們再次PM你們的E-MAIL.好讓我一次發送.....好嗎?下次再想問要這張相就沒有嫁啦.................

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-29 11:03 發表
Pm了..Iris今日忙5忙?
今天較忙...............

Sorry ...... 因今天較忙及公平公正,亦幫我減少工作量.我會明早才有時間send給你們.所以明早8:30後我就不會send這張相片.....沒有pm我的男人請見諒.....亦希望已pm的男人能耐心少少................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。