推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 pkkaho 於 2010-12-29 12:55 發表
算吧啦,食乜鬼ㄚ"去做飛so好個啦""
這樣野就個個女人都會啦

引用:
原帖由 pkkaho 於 2010-12-29 12:58 發表
你去買鮮炸果汁個d都有木瓜+奶架=]點會唔方便=]
要落街買嫲............好多時唔想出外

時間差不多又要講ByeBye啦.........約左朋友一齊去買衫........

早晨.......男人....收到我的新相片嗎?
請記得..................

引用:
原帖由 Gunbird 於 2010-12-29 22:14 發表
請問各位師兄你們所講的PM是否用 "發短消息"發放個人email呀?
因為小弟不知美人IRIS email address有無人可教教小弟唔該各位師兄; 我唸不可以就咁公開本人email的

麻煩各位師兄教教本人!

最後如果沒有回覆請美 ...
PM....即是發短訊給我.........

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-30 02:03 發表
訓唔著tim,如果iris夜晚都上網就好啦
夜晚哪裡還有時間上網?是都留番時間上床啦....是嗎?

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-30 08:32 發表

女人, 早晨
早晨.....今天你最早喎....

引用:
原帖由 kki 於 2010-12-30 08:26 發表
早晨,我還未收到啊
你昨日有冇PM你的E-MAIL給我呀?

引用:
原帖由 kki 於 2010-12-30 08:26 發表
早晨,我還未收到啊
已SEND.........收到嗎

引用:
原帖由 kki 於 2010-12-30 08:44 發表
你咁早返到公司..........
是呀.....老板都好早返工的

引用:
原帖由 kki 於 2010-12-30 08:47 發表
有工返咪好囉,唔係好悶架,我就因交通意外要休養半年,只可在家好悶
傷了哪裡????

引用:
原帖由 kki 於 2010-12-30 08:52 發表
手,腳、肚,膊頭,脛
這麼利害.....你坐什麼車

引用:
原帖由 kki 於 2010-12-30 09:01 發表
我自已開電單車,比人撞
所以見到你的性感相,相打飛機都有困難
小心些呀....電單車好危險嫁

相關搜索目錄: 電單車

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-30 09:01 發表

除左我老婆, 你係我呢排第二個講早晨既女人..
是嗎???????????

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-30 09:07 發表
早晨iris
已收你的相
我見你仲著埋高踭鞋, 勁sexy喎
你好鐘意女人著高踭鞋的嗎?????

引用:
原帖由 kki 於 2010-12-30 09:07 發表
危險就危險D
不過載住女女,確實幾盞鬼架
要波唔要命

引用:
原帖由 marks178 於 2010-12-30 09:15 發表
早晨..iris..收到你的靚相..tks
你老公見你帶這款奶罩興奮嗎.
他當然會鐘意啦...是他買給我帶給他睇的....果日森巴6號和Bigben 就睇到眼金金....你會鐘意這款胸圍嗎?????

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-30 09:18 發表
一朝早望到IRIS對奶, 即時精神哂!
早晨美點呀.............

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-30 09:19 發表
good morning iris
just send u a pm
thx
你應該都有收到我的相片啦

引用:
原帖由 oxp 於 2010-12-30 09:28 發表
IRIS, 你得閒講下你D行街路線出黎, 等我地呢班人可以隨時隨地搞下你嘛...
大佬.......我會好驚的.....

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-30 09:33 發表

係呀, 女人著高踭鞋配埋對靚絲襪係好性感架
當然對小腿唔可以好肥啦
我就好鐘意著住高踭鞋加開檔絲襪褲抬高個patpat給老公從後抽插我.....會特別興奮的

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-30 09:32 發表
[quote]原帖由 IRISC9 於 2010-12-30 09:21 發表 你應該都有收到我的相片啦 [/quote

before xmas?
我的半透明胸圍相片呀

引用:
原帖由 leeleelee2006 於 2010-12-30 09:47 發表

可以send給我嗎iris
你遲了.........昨天我已說截止期是今早8:30分....公平些嫲

引用:
原帖由 hkpspman 於 2010-12-30 09:48 發表

呢D先係最sexy
我個人覺得, 唔著衫既女人唔係最誘惑
最令人興奮既係得番個bra同埋著住D sexy底褲
加埋絲襪高踭鞋去做愛就最正
一時時啦.....久不久轉轉口味都幾好嫁

引用:
原帖由 leeleelee2006 於 2010-12-30 09:54 發表
噢…還有機會送相嗎?
sorry....下次再送第二張給你啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。