推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 oxp 於 2011-1-3 14:16 發表

實會上癮啦...
其實我老公會鐘意些........

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 14:20 發表

你老公同你講?
咁你係咪都覺得好high
因為女人對肛交真係見人見智
是他和我說他的感覺......其實我只是老公鐘意怎樣我都會給他享受

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-3 14:20 發表

你肛門一夾, 肯定精都出, 到時變左肛門中出
他都有試過在我肛門裡射精

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-3 14:23 發表

咁有冇流返出尼呀
當然有啦...............

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 14:23 發表

廿四孝老婆
娶着你係幾生修到
其實好多女人都會這樣啦.......你嫁得比佢就全部都是他的了

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 14:25 發表

其實女人俾人射入去既感覺係如何架
陰道內同肛門內
會唔會FEEL到有D熱同杰既野噴入黎
我就好鐘意在陰道裡射精,特別當熱辣辣的精液射在我的子宮上的哪一刻感覺,好舒服的.跟著會感覺精液像溶岩一樣慢慢從陰道流出來........超正

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 14:27 發表

不過仍然有顆想偷食的心
..............好衰嫁

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-3 14:27 發表

嘩, 睇到都爽, 真係淫都爆呀, 正
是否太過淫蕩................

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-3 14:30 發表

咁口爆+吞呢, 為左滿足老公定係自己都 ENJOY??
男人精液味道我都會鐘意.....但當然最開心是我老公啦.....射顏他都一樣會久不久做的

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 14:30 發表

我覺得D精液係陰道流出黎時好SEXY
是好舒服的....特別是好多精液的時候.....我會取些在我陰蒂上輕輕柔擦....

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 14:34 發表

IRIS多唔多吞埋
間中都會全部吞晒

引用:
原帖由 billie1978 於 2011-1-3 14:35 發表
Hello, 新人報到, Iris姐姐真係受人愛戴.
歡迎你呀....................

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 14:37 發表

可惜唔係成日可以射係入面....要安全期至得
我有食避孕丸的,,,,,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 oxp 於 2011-1-3 14:39 發表

吞完記得 lam脷....咁就會好sexy喇..
你好核突呀................

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-3 14:40 發表

我都好想比你全部吞哂..我好羨慕你老公呀
有冇女人幫你做過

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 14:40 發表

食呢d會有副作用
iris都係食少d好...
會安全些,皮膚靚啲,經期準啲,偷食都唔怕有bb.......是醫生開的.沒有問題

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-3 14:44 發表

我未試過係口出呀....
你和你老婆試下囉

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-3 14:44 發表
唔係有毛毛相?
等我找找先啦...................

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-3 14:44 發表

"偷食都唔怕有bb"
IRIS呢句可圈可點
暗示我地有機會,HAHA
..................我都唔知嫁

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-3 14:46 發表

我女朋友唔肯比我係口出呀!!!
這個我就沒有辦法啦............

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-3 14:48 發表

iris姐姐  我又要呀?
睇下多唔多人要先啦..............

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-3 14:50 發表

我女朋友工作好忙..我地連做愛都好少..攪到我成日上嚟睇住你d相打飛機
有冇射精在我的相上面呀

時間又差不多啦.....我老公在下面等我.
Bye............男人.........

早晨呀..........男人.........

引用:
原帖由 cdcd2020 於 2011-1-4 12:15 發表
點解今天Iris姐唔見左人........我地大家都好掛住你喎
你已經食左咁多個c9,一定有個人之處.而且你都不需要找我啦.........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。