推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-6 09:32 發表

我都pm左你喇
你send相比我可以嘛?
如果送埋個bra比我就更加好啦
唔好啦....個bra幾百蚊一個的............

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-6 09:33 發表

我自己講唔可信
IRIS你自己摸下係咪
唔好引我啦...................

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-6 09:32 發表

加多隻手指插肛仲正
慢慢來吧........先插我陰道先

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-6 09:38 發表

一路奶一路指插陰道, 正唔正先
當然是最正啦.................還要大力搓著我的乳房

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-6 09:37 發表

你一日唔摸
佢都會KEEP住又硬又直
好辛苦
你的JJ幾長幾粗呀

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-6 09:39 發表

一個男人唔夠手喎
要3個男人6隻手至得
好正.............

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-6 09:41 發表

你摸下咪知
再唔係....用個口度下
好誘人......又開始有些痕癢啦..........

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-6 09:43 發表

好想睇下 IRIS 俾3個人顏射, 成面精個淫樣
但我會鐘意你們射精在我的陰道裡.............

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-6 09:45 發表

咁咪擺埋條JJ入去陰道內
吸住佢....咁實FEEL到佢幾長幾粗啦
一陣還要開會....唔好引我啦.....又唔可以放支電震棒入去

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-6 09:48 發表

唔係11點先開會咩?
仲有成個鐘
我怕開會時還想著你們的JJ

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-6 09:55 發表

我覺得IRIS既西水都係香水咁既味架
去完洗手間回來啦........我的褲仔仔都給你們搞到濕晒....你地好衰嫁

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-6 10:01 發表

你咁快去洗手間?
而家返到黎咪又係俾我地搞到濕返,hehe
有無好大陣西水味
現時還滲著出來

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-6 09:52 發表
iris有冇試過同你老公玩深喉
這個當然有啦...............

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-6 10:03 發表

記得CALL清潔去拖地, 如果唔係 D 淫水滑倒人就唔好啦
今次沒有這麼多

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2011-1-6 10:09 發表

其實iris你係咪應該拎多條底褲返工
日日都比我地搞到咁
而家滲緊出黎,一陣開會就濕哂
最開心就是我老爺囉.............

男人......我外出和客戶飲茶啦.....ByeBye 明天見........條褲仔還有濕....

相關搜索目錄:

早晨,,,,,,男人,,,,又一日新的開始啦,,,,,,,,,,,,,,,,
昨日回家立即換了條褲仔,我刻意放
在桶邊就回房間睇電視......真的見到老爺第一時間入去洗手間.....還發現原來位置的褲仔真的給他移動過..............

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-7 08:41 發表
早晨,你的性生活真是多姿多彩,老爺天天都視覺及味覺都滿足了,他有進一步行動嗎?
早晨.....一直都沒有行動.只是對我的底褲,胸圍和絲襪有興趣.有時都會偷窺下我或睇金金望著我的胸部

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-7 08:43 發表
你用什麼香水呀,美人。pm相片給我呢!
好多牌子的香水我都會用

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-7 08:47 發表
期望他有行動!!引誘他呀。
順期自然吧............

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-7 08:50 發表
我喜歡女性用濃郁一點,更帶出女人味。
其實不同場合不同季節用香水都有分別的

引用:
原帖由 oxp 於 2011-1-7 09:06 發表
早晨, 女人
早晨呀................

引用:
原帖由 oxp 於 2011-1-7 09:08 發表
女人, 今日對波波有無大到呀...
這麼凍,縮左就有份

引用:
原帖由 oxp 於 2011-1-7 09:19 發表

就係因為咁凍, 要加PAT, 整大佢, 睇落咪大左囉
你都好熟女人野喎.........

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-7 09:28 發表
Morning iris...
早晨...............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。