推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-7 09:30 發表
噤iris你打算點處理件事丫?
邊件事呀..............

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-7 09:33 發表
你老爺聞你內衣個件丫...
哦......我都無辦法.說了給老公知,老公的裙腳仔性格又不出聲.只和我說都不知怎樣開聲.叫我咪由得他囉這樣........

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-7 09:42 發表
哦...噤有冇引誘過距?
當然沒有啦..........

引用:
原帖由 kingloo888 於 2011-1-7 09:45 發表
早晨呀.....
今日真係好凍凍凍凍......
早晨呀..............

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-7 09:46 發表
Haha..iris尋晚有冇大戰
昨晚和老公在浴虹做得一次..........

引用:
原帖由 mrkam_mrkam 於 2011-1-7 09:52 發表
早晨
早晨...............

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-7 09:54 發表
Iris平時有冇野外露出丫..?
什麼叫做野外露出??????

引用:
原帖由 kingkong07 於 2011-1-7 09:56 發表
hi IRIS, nice to see you here
早晨呀................

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-7 09:59 發表
早晨..iris
天氣涷有無咸小性慾
早晨呀.....當然會啦

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-7 10:16 發表

睇就知
當然不會這樣過份啦

引用:
原帖由 vaderchow 於 2011-1-7 10:26 發表

咁係你老細5前有冇走下光
益下佢先
客戶面前就有

引用:
原帖由 vaderchow 於 2011-1-7 10:36 發表

走咩俾佢先?
又試過乳溝亦有試過裙底褲仔亦有試過胸圍

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-7 10:30 發表

點益 D 客?? 包唔包口交服務??
當然無啦....衰佬

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-7 11:04 發表
早晨呀Iris
早晨呀.....馬高

引用:
原帖由 車仔1228 於 2011-1-7 11:06 發表
早晨呀.....iris妲姐
早晨.....車仔

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-7 11:07 發表
Iris幾時走光俾我睇下呀
今天著左條黑色褲仔...........

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-7 11:18 發表
黑色褲仔.....正呀我鐘意 唔知係咪透明T呢 映張相上黎欣賞下啦
好普通的......你鐘意咪SEND給你囉.......睇下有冇相機先

個個都話要,好似上次這樣一次過啦.你們再次PM你的-MAIL給我.讓我一次過SEND

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-7 11:47 發表
我又要。期望你濕了的褲仔。
今天的褲仔還未濕

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-7 11:42 發表
Iris係咪去左映相呢....好期待呀
可惜我而家要出去做野呀等唔到妳返呀
等食LUNCH時間先啦.隔離的大秘書還在

引用:
原帖由 akirakong 於 2011-1-7 13:55 發表
我好期待新一次的暗中密會呀
好似上次係尖沙咀電梯咁呢
唔知幾時再有呢
你上次都有來嗎?

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-7 13:57 發表
等你send 相比我地, 一齊射濕你褲仔
射在褲仔上就太浪費了

引用:
原帖由 011341130 於 2011-1-7 14:01 發表
咁就要出黎啦....等我地成班師兄灌滿你個淫西
有次我睇過一套4仔片,片中是在一個公用洗手間.裡面有三格.而兩塊格板上都各有一個窿.女人就在中間一格,兩個男人就分別在左右兩格伸入他們的JJ.女人就可以左邊用手,右邊用口地輪流交替地玩弄著.有時又會左邊抽插個西,右邊用口口爆地玩..........出面就有好多男人像排隊去洗手間一樣............香港會否有這樣的一個洗手間呢????

如上次一樣,為著公平,要相片的時間是明天早上8:30前.我一次過SEND 給大家.請PM你們的E-MAIL................今天我差不多時間要走啦.....明早再見啦.........去補番個妝先

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-7 14:24 發表

乜IRIS成日都可以咁快走既?
我要照顧家庭嫲..........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。