推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 09:27 發表
梗係個西..每日躲係你枱底偷偷的奶
咁...我會日日唔著底褲還要買過張好似老板這樣大的枱啦.........可以裝多幾個男人......但我老爺就慘啦.....無底褲給他聞和打飛機......
他昨天晚上又拿我剛除下的底褲聞,這次是我固意試他的......昨天我的分秘特別多,所以底褲上的西味特別濃,而且除下時褲襠還有很濕的分秘物,,,,,我相信他一定好開心

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-14 09:36 發表

我就梗係奶妳個西啦,妳就含我條大棒,如果奶極都係咁濕,就用我條大棒換入個妳個西封住個漏口啦!
都是一個好辦法......咁你條大棒有幾長幾粗呀

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 09:37 發表
岩岩爬晒D文。
iris你好鬼正。我講既係身材同埋皮膚。
身材睇相都應該有34d。
皮膚又白又滑。
我都三十幾。我老婆都係。有時對住佢都有D力不從心。
可能就係因為我都會出街搞下野。有時又會喺屋企打jj。
男人 ...
一星期得三次還是好?以前佢一日三次都得....現時就軟晒.有好多時吹極都唔起

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 09:40 發表

叫佢送過一支新既俾你做x'mas present
我最驚佢話給我老爺知.因為他們是好朋友.這份工都是老爺介紹的..........

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 09:43 發表
日日唔著又唔得...間唔中着住see through.. 比我地望下..再隔住的條see through奶仲high呢可能...
等我搽些朱古力醬在個西到等你慢慢品嘗好嗎??????

引用:
原帖由 ohoh220 於 2010-12-14 09:48 發表
早晨呀Iris 姐,噚晚老公有冇餵飽妳啊?!
沒有呀.....他去打麻雀打到好夜.....又是要食自己

引用:
原帖由 momobird 於 2010-12-14 09:52 發表
加D練奶...用利尖慢慢了
我反起兩片陰唇給你慢慢嘗...............

引用:
原帖由 中出正男 於 2010-12-14 09:54 發表
越嚟越似架仔AV劇情 幾時俾阿老爺玩扒灰遮
什麼叫做扒灰遮?

引用:
原帖由 momobird 於 2010-12-14 09:57 發表
好多水...咁要慢慢了
都是你衰.....攪到人地些西水一直流.....個陰道還好痕癢.....

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 09:59 發表
我又嘗..慢慢的在你的陰核上打轉..再慢慢的轉入陰道..
你條脷好熱辣辣.....攪到我陰道好舒服.....我再大力握著你硬直的熱棒不斷地上下套弄著.....看見你已經滲出潤滑液在你的龜頭上............

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-14 10:05 發表
早晨呀Iris
一早Iris已經流到成地水囉噃
早晨,馬高.今早你的JJ有冇高呀.........

引用:
原帖由 ohoh220 於 2010-12-14 10:02 發表
我試過用乳酪,一路舔一路食,正!
乳酪凍冰冰....最正就是再放杯熱水在旁邊幫我輪流交替地舔著.......

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-14 10:13 發表

有妳關愛一定又高又熱啦
咁就要你包含包含啦............

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 10:15 發表
我用冰同熱水幫你舔着..鑽入陰道..
我老公試過這樣幫我......真的好舒服

引用:
原帖由 momobird 於 2010-12-14 10:14 發表
有妳D相JJ仲高.....又會發射勁過北韓
我還有兩顆洲制導彈未出喎

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-14 10:19 發表
早晨Iris姐!
咁唔小心呀!玩完都唔記得收好支棒棒,梗係玩行得好爽!
是因為要回覆你們太趕啦......都是你們這班男人衰

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 10:20 發表
我都try過數次..iris工作繁忙嗎?
一時時....老板不在就較清閒

引用:
原帖由 momobird 於 2010-12-14 10:22 發表
又熱又凍...妳真好舒服
但我都有這樣服待我老公嫁

引用:
原帖由 ohoh220 於 2010-12-14 10:22 發表
六九好嗎?我可以一路舔,一路將我又熱又硬的肉棍在妳的小嘴內抽插
這是我們每次的指定動作.........

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 10:23 發表
我要玩洲制導彈..放兩粒冰凍下
兩粒乳頭已經硬晒啦.....還要冰嗎.....快些幫我舔吧...

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 10:29 發表
想我點幫你舔呢
不用我教啦......你都好有經驗啦

引用:
原帖由 soccerfans 於 2010-12-14 10:31 發表
我最喜歡的一招是把兩個波推在中間,兩粒乳頭一齊放在口中舔!
我還要你一路舔一路大力搓我對乳房嫁

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-14 10:32 發表

我條大棒應該可以塞滿妳個西,確保滴水不漏!
真的這麼利害??????????

引用:
原帖由 momobird 於 2010-12-14 10:33 發表
我用手指慢慢了...同妳只痕
唔好呀....越了我個西越痕

引用:
原帖由 philips331 於 2010-12-14 10:37 發表

一粒乳頭用冰,另一粒乳頭放入口中吸啜輕舔
還要你條脷在兩粒乳頭周圍打圈地舔吮

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。