推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-10 10:52 發表

忍一個星期可能幫到妳老公噃,而且妳都可以自慰頂住先架姐
再唔係咪.........
要自慰一個星期??????唔係掛

Sorry.......各位.今天較忙.好少回覆.........我又差不多時間走啦................
Bye............啦

Bye.........,換個新頭像給你們睇住先啦

早晨..........男人......今晚會好凍.....大家記得著多件衫呀

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-11 08:07 發表
IRIS姐姐早晨呀
早晨呀.............

引用:
原帖由 親朋好友 於 2011-1-10 18:24 發表

頂呱呱 好波
.
你女人對波好似勁過我啦...............

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-11 09:05 發表
早晨..iris..白天都好涷...你今天穿長褲仔嗎. ?
都是裙和絲襪......我好少著西褲的........

引用:
原帖由 marks178 於 2011-1-11 09:18 發表
女人..真系頂得涷...
是短裙仔..開窿黑絲襪..
是中裙......當然還要著外套啦

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-11 09:32 發表

早晨呀iris
今晚真係會凍
今晚扑野記住唔好除晒衫扑喇
陣冷親就麻煩啦
我在床上做愛時一定會脫清光的.............

引用:
原帖由 thedell 於 2011-1-11 09:36 發表
Iris 真是一個人見人愛的事業型女性,穿着入時,美麗又sexy。辦公室的男同事,一定給你迷到神魂顛倒。有什麼辦公室性事和大家分享。請送給你的照片給我好嗎?
早晨......我在公司的型像是乖乖人妻一個.....只是老板一個知道我有自慰的習慣

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-11 09:47 發表
你在公司給他發現嗎?
是呀............

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-11 09:47 發表

半脫先係最sexy最易挑起男人既慾望
但我會全部脫晒讓每寸機膚都接觸到男人才舒服,,,,,,,而且好讓男人能為我狂吻全身

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-11 10:07 發表
係幾時既事呀, 佢冇將你就地正法嗎?
我跌左支自慰棒在我坐位的地板上,他拾回給我,,,,,,,,,,,,,,

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-11 10:26 發表
支棒棒係濕哂嗎?
少少濕,當時還有幾條西毛黏著

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-11 10:21 發表
早晨呀.........女人
早晨............馬高

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-11 10:35 發表
Iris今日天氣好凍記得著多件呀........唔好冷親
多謝.......你都是呀

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-11 10:29 發表
嘩......... 比我實叫你入房傾計
點解呀...................

引用:
原帖由 mkf19 於 2011-1-11 10:39 發表
比你試我支真既棒棒
我老板是老爺的好朋友...........他不會的

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-11 10:48 發表

如果妳老板會.......咁Iris又會唔會試下老板條肉腸呢
唔好玩我啦.....如果同老板搞野.老爺一定會知.可能他又要加入

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-11 10:52 發表
閂埋房門老板,大祕書加埋妳黎一場3p大戰,一定好精彩
大秘書現時還是老處呢

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-11 10:58 發表

你老細而家知你咁淫
如果佢真係淫魔高層一名
佢叫你入房扑你一獲 如果唔係話比你老爺知
你會唔會就範呀
當然不會啦..............女人用自慰棒有什麼出奇?

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-11 10:59 發表

你又知人地係老處, 話唔定佢仲放仲淫過你呢
她從未有過男朋友的........

引用:
原帖由 xyz987654 於 2011-1-11 11:02 發表

用就唔奇, 用到跌出尼就少見
我都是唔小心啫........我都好鬼瘀嫁

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-11 11:04 發表

你老細幾大年紀?
冇理由對你一D性趣都冇架喎
60幾歲啦.............

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-11 11:06 發表

如果有D咁既師奶做朋友都好唔錯噃
我幾個姊妹都有隨身帶出街嫁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。