推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 13:50 發表
iris,有冇試過玩剃毛毛?
我自己好鐘意見到女仔下面冇毛。會特別high。會特別落力用口幫佢。
係呢。你晚晚幫你老公吹。你老公有冇幫你乃?
其實我本身都好多恥毛的,亦有試過剃清,亦有試過特意修剪,亦有試過刻意留長......老公當然有幫我乃.....69是我們旨定動作

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 13:51 發表

哈哈。餵飽妹妹?
你笑我...............

引用:
原帖由 oneleung 於 2010-12-14 13:55 發表

你講到咁.. 可以試下
順其自然啦.............

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2010-12-14 13:53 發表
Hi
Hi........................

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2010-12-14 14:00 發表

睇完妳個Post啦都冇時間回添
妳老爺而家重有冇用眼神減濕妳呀
當然還有啦.....還用我著過的底褲和胸圍自慰

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 14:01 發表

著條t-back。跟住搞到濕濕地之後放入洗衣籃。俾佢慢慢玩下先。
知道佢玩緊時捉佢痛腳先。
我今天著左這一條.現時還有些少濕,今晚老爺就會當寶一樣
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 14:07 發表

其實我都有呢個癖好。
去親人地屋企都會摷下人地D洗衣籃。
再加一推幻想。未必一定會自慰。但係個feel都好high。
你地些男人都好奇怪

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2010-12-14 14:10 發表

我諗佢仲鞭鞭有力喎可以考慮吓喎
真的試過會話你知

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2010-12-14 14:15 發表

好多水喎我鐘意
乜你都這樣咸濕

引用:
原帖由 jickfa 於 2010-12-14 14:46 發表
唔好意思!入黎打個招呼咋.......
歡迎花姐指教...少女不才....只想與男人女人談談性愛....如有不好的地方.請花姐指點指點....亦非常歡迎花姐與我們一齊討論...............

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 15:04 發表

yes 女上可以插到好入。同埋視覺刺激都好正。
最重要就是我知道自己哪個位置最快有高潮,最舒服,最易有潮吹

引用:
原帖由 freedom50 於 2010-12-14 15:12 發表

你只係講都引死我地d男人啦
你問問花姐或其它女人就知我沒有講大話....你們男人不會明的

引用:
原帖由 james3504 於 2010-12-14 15:14 發表

如果呢個post有妳同花姐一齊,一定天下無敵,係我地男人之福。
少女怎敢和花姐前輩平排以論

引用:
原帖由 wetman 於 2010-12-14 15:14 發表
乜原來女人係上面會易D有高潮同潮吹
當然啦.....因為我們知道男人的JJ在陰道裡磨擦自己哪個位置是最舒服,最容易噴水

引用:
原帖由 freedom50 於 2010-12-14 15:16 發表

明啊,不過仲未有機會見識IRISC9床功啦
你好想試?????你報左各未呀

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 15:27 發表

係啦,我老婆成日都話要坐上黎。
對.....你現時明啦

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 15:36 發表

明白晒。
但係好容易俾佢坐爆。
咁又唔會這麼易

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 15:48 發表

如果狀態唔好。真係好容易咋。
又或者玩得太high,69太耐。再俾佢一坐上黎就好容易俾佢坐爆。
有時都要推開佢。幫佢乃多陣同埋指插一陣先可以再策騎。

可以同你試下喎。
花心佬....

引用:
原帖由 freedom50 於 2010-12-14 15:49 發表

IRISC9其他動作難做到咩???  
不太明你意思

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 15:56 發表

即係去番最頭。
邊個男人唔咸濕。
是否真的十個男人九個偷食?

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 16:05 發表
番黎喇我..IRIS今日幾點放工呢?
你去左邊?差不多要收工拿

引用:
原帖由 ah_b 於 2010-12-14 16:06 發表

我諗都唔係既。
要睇個女既平時容唔容易噴水。個G點喺邊度。
我女人就要我用黃金二指先得。因為佢個G點要手指彎彎地先摸到。
用細佬去唔到。

可能我短啦
我不知你老婆,我開始都無,但第一次及初其都是老公用手指我才會有....後來慢慢就不用手指只是JJ的磨擦就會噴水....其實應該說當嘗試過後就日子有功.....當然女人不能忍...因為女人給男人不斷磨擦到正確位置時.會有好像急尿的感覺....開始我都不知道.....後來我盡量放鬆和享受哪一刻後.我就明白原來潮吹前是會有這正常反應的

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 16:10 發表

出左去做野囉..咁快..唔係5點半先收工咩?
還要回家照顧小朋友和老公

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 16:17 發表

哦..介唔介意講下你d小朋友幾大?
14/12/10 系三位小朋友

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-14 16:23 發表

每2年生一個..都幾辛苦wo..
我們兩個都好咸濕呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。