推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-1-19 09:51 發表

只要係Iris 既, 我咩都食
甘我唔客氣啦
慢慢用啦...............

引用:
原帖由 狂奔中的綿羊 於 2011-1-19 09:56 發表

佢lunch多數都係食生果...
真係吹漲...
減肥呀.....................

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-1-19 09:58 發表

健康嘛
食埋蕉仲好
今天食青瓜加番茄

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-19 10:07 發表
因為..要你鐘意條JJ難囉..
好難講的................除非你好細條啦

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-19 10:16 發表

咁以你既標準.點為止細條呢?
起碼都有5.5寸啦

引用:
原帖由 gunfan 於 2011-1-19 10:15 發表
Iris, don't just eat Cucumber and Tomato as lunch.  Add one slice of whole wheat bread la   If you want to have company, you can have lunch with me today
多謝你先................

引用:
原帖由 kacamata 於 2011-1-19 10:11 發表
morning Iris,
早晨呀........................

引用:
原帖由 you8899 於 2011-1-19 10:26 發表

有冇鮮奶
奶罩就有...................要不要

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-1-19 10:32 發表

我要
今天帶左個黑色的

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-19 10:30 發表

要唔要個頭紅紅地色..之後突然噴D豆漿比你飲
越多越好啦......................

引用:
原帖由 ansonw38 於 2011-1-19 10:40 發表

我要相就得啦
pm你的e-mail 給我啦

引用:
原帖由 gunfan 於 2011-1-19 10:42 發表
頭紅紅地色.......Are you talking about me?
還要個頭要大我就會更加鐘意

我 lunch time 才影給你們.最後今天 1:00前按pm左的資料send 相片

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-19 11:29 發表
IRIS早晨呀,今日又有得睇你相,美好的一天
早晨呀.........

引用:
原帖由 iamon9wah 於 2011-1-19 11:31 發表

琴晚有冇同老公大戰呢?
沒有呀..........他好夜回來

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-19 11:39 發表
早晨呀女人
好彩食飯前上一上黎姐,唔係又走雞啦
點解呢個星期我會咁忙架
能者多勞呀.......馬高哥

引用:
原帖由 philips331 於 2011-1-19 12:01 發表
係咪有時間要去攞定份驗身報告呢
等我選左你先啦

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-19 12:43 發表

可能其實到時2日之內IRIS你都試完哂所有男人..岩岩好得10個男人呢..
亦可能10個都無呢

引用:
原帖由 alexong2184 於 2011-1-19 12:48 發表
Hi IRIS pm you ald waiting for ur pic to jerk off
o.k............就快夠鐘啦...........

引用:
原帖由 vtmc 於 2011-1-19 12:52 發表
iris 你鍾唔鍾意柱男??
好怕好快出野玩完..............

引用:
原帖由 phowong 於 2011-1-19 12:57 發表

玩完咪用手指插住先..等細佬回氣囉..
我踢你落床添呀

sorry.........不知為何送不出相片

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-19 13:05 發表

我諗處男應該真係難D應付iris
對住iris少D經驗或者少D定力都分分鐘出野
iris用口既經驗應該幾到家
處男分分鐘未上陣幾分鐘就比iris把口KO
yes.........一定會.....再加上我用手及我的淫蕩聲.....再給你一路搓著我對乳房,輕挑我的陰戶,,,,好快處男就會射精

已send.........收到嗎????????

bye........男人...明天見啦...........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。