推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

甘爽架我又要睇~我要睇   我要睇    我要睇

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 12:34 發表

其實我都不介意和大家分享自慰的經驗
你性經驗一定好利害~

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 12:43 發表

Sorry 今天較忙,老板好多個會要開......睇住這張先啦
真係白白白白淨~我好喜歡呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 12:48 發表

小女子不才....怎能和你們男人比較
點會見你係又話同老公吹~又話同老公奶做你老公真係一生何求

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 12:49 發表

你都好口花花喎
甘係白白淨阿麻~衰鬼

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 12:54 發表

我是否會太肥
點會肥~見你甘白真銷魂,我已變到瘟瘟燉

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 12:53 發表

個個女人都會盡量遷就老公嫁啦.....如你是我老公我都願意做你性奴嫁....你要乜都得
你真係哄到我鬼死甘開心~衰鬼如果你係我老婆你晚晚都無得你訓

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:04 發表

我老公成日話我肥.......搞到我都無晒自信
你身材最好唔肥唔瘦~想起都發燒

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:07 發表

可能無得訓果個係你喎
我晚晚都要架~你頂得住咩

你甘利害我要挑戰你,...................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-13 13:50 發表

我都好想現時你條脷會出現在我枱底
我又要奶..........................

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-14 14:13 發表

我今天著左這一條.現時還有些少濕,今晚老爺就會當寶一樣
點解你4十幾都甘多西水~我老婆3十幾都無水~激死

回復 3892# 的帖子

姐姐我想有一樣野問你呀~女人幾多歲最鍾意做愛

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:50 發表

我就35歲開始
我同老婆結婚十幾年~似家佢都36~係開頭個幾年就鍾意~之後生左2個~一路都唔鍾意做愛~激死我~

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 11:56 發表

拿拿拿, 呢D就係我講果D冷感喇
所以成日都無得吊~佢鍾意個陣~佢攪你就得~我鍾意攪佢比佢鬧餐死

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-5 11:57 發表

應該不會的................
仲知比佢激到我死~同佢奶西都唔鍾意~你話死唔死

引用:
原帖由 hkpspman 於 2011-1-5 12:01 發表

咁好大獲喎
鬧得多分分鐘細佬枱唔起頭做人架喎
早幾晚仲死~我地卜野啦~好唔好呀~佢話你成日係甘我好返感架~我好鬼嬲~佢之我嬲~佢夜晚攪返我~我話唔好啦~我唔想做~同我吹我都唔起頭~好大打擊

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:06 發表

真的不懂怎樣分辦處男................
姐姐對波真係好大~好得~好犀利~好利害~見到真係開心到不得了

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-12 10:25 發表

多謝你會鐘意...............
非常喜歡~仲想咸濕你

[quote]原帖由 IRISC9 於 2011-1-20 11:44 發表

我又要相    我又要相   得唔得IRISC9呀姐姐

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。