推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

在下新黎報到∼
想請教咁多位師兄如果生花係咪會係個個部位一直痕同好似俾針吉住既感覺架∼

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-23 23:06 發表

我無, 無痕無盛.
多謝師兄解答
唉,,,
我而家都唔知自己中左咩,,,去睇醫生就叫我3個月後先好驗血
而家個心情真係好無助

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-23 23:31 發表

你見有乜野唔舒服? 有乜野明顯徵狀? 醫生話你乜野事?

呢度個個都捱過3個月架, 唔使太擔心.
個龜頭左邊近尿道口一直俾針吉住既感覺同痕...但係右邊就無咩野正係間唔中痕~同成日條周扯住咁痕痛
成日好似流d分泌咁既野出黎~但無紅無腫睇落正常~1個泌尿醫生就話我尿道炎∼1個就話我前列線炎.今日去埋社衛睇佢就正係驗我分泌∼
話就咁睇無細菌.話我有粒好似肉粒仔∼但佢話唔係花俾支藥膏我查.叫我3個禮拜返去睇...仲話驗血要等3個月後先驗得...係到睇好多師兄話社衛唔係咁好∼諗住呢幾日去去專科到睇∼但而家先3個禮拜多d∼未夠1個月唔知驗唔驗到呢=.=.成2年無玩過.係我最近玩完開始第2日就開始咁喇∼所以就覺得好似中左唔知咩~都係自己羅黎衰

有帶dom做∼但係吹冇∼
流個d又唔係白色∼係透明既野∼佢話前列腺液
個2個醫生俾左2隻唔同既抗生數我囉∼

如果而家去驗尿驗唔驗得出∼定等多1個星期
係到睇晒成板留言咁濟....見好多師兄話dr ho到睇好.....
我諗住去佢個到睇下...因為我睇個個泌尿科我同佢講我件k屎佢好似唔係咁蘇我~
又話性病唔係佢個科..又話轉介又乜又乜..

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-24 01:04 發表

社會衛生科有無話關佢事? 如果係性病, 可以去睇皮膚及性病科的.

你上次玩幾時? 玩乜野中左招啊.
社衛就正係用個放大鏡好閪林睇一睇用條雪條棍了2了
個袋佢都冇睇過咁濟就話唔係性病~叫我3個禮拜返黎睇報告.3個月後驗血.又叫我排街症睇皮膚科.問多下都唔想答咁~
就上個月尾...

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2010-12-24 01:35 發表

政府野你問多兩樣都黑面啦, 行埋D又驚你野到佢. 靠佢地醫, 唔係唔得, 機會細D囉, 用來用去都係果D藥水.

3個星期睇報告, 即係你留左小便比佢驗喎. 血你可以去志願機構驗, 又係唔使錢的.
唔係牙~正係了左我d分泌驗咋~佢話呢到正係驗血同驗菌......

引用:
原帖由 kksick 於 2010-12-24 11:28 發表

C-hing - 你還是先睇性病科,如驗不到性病,再看泌尿科吧
呢幾日想去睇~
但又撞正假期~

e家過左1個月多d沉日睇醫生話我係非淋開左2個禮拜藥..但無叫我去驗尿
我應該食埋d藥先定去驗左先好~

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-12 14:22 發表

如果清到yes, 睇以前d post, 有d Ching治疗用左1年-2年, 好似话治疗不当因为就系唔知中边只细菌感染。 最后由急性变左慢性, 仲感染左前。
中埋前列腺炎啦以經~可能拖得耐左
另外而家下體間唔中好痕唔知係食藥影響到~定係出花既先兆
有d神經緊張....><

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-16 14:28 發表

我第一次上大陸玩就係同班大學損友去東莞, 師兄講得啱架, 同讀書多少無關, 一來心癮, 二來需要.

我兩個月一次都中招啊, 有D一個月去足四星期, 每次幾Q都無事, 又或者有事我唔知掛, 哈哈.

東莞果D乜野 ...
我都係第一次玩第一次中招~
而家成日諗會唔會就咁中埋a.食左1個禮拜藥冇乜起色~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-16 22:16 發表

你出去玩時有無帶套?
呢D病係長手尾D架啦, 但遲早會好的.
有用到做但口交無用...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。