推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

so this sauna is same onwer with TST sauna??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-12 10:50 發表

佢X哥早已怕被定性為集團式經營.
其實好似仲有間細場在MK.
為什麼怕被定性??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-12 23:38 發表

唔記得05年六月O記桑拿無間道?
唔記得喇....咩事呀?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-15 17:00 發表
試了中更新女吉祥  三十出頭樣我俾七十零分 只是少許c9 feel
來自港島大班  dup不錯 皮膚滑唔係我主勳探索係佢dup時俟埋尼
做腳時有LCW 80, 101, 天泉88 等的陰柔
亦有推胸肚膀光夠全面.
貓兄,

您上去通常做幾粒鐘??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-4-15 17:00 發表
試了中更新女吉祥  三十出頭樣我俾七十零分 只是少許c9 feel
來自港島大班  dup不錯 皮膚滑唔係我主勳探索係佢dup時俟埋尼
做腳時有LCW 80, 101, 天泉88 等的陰柔
亦有推胸肚膀光夠全面.
貓兄,

中班即係咩時間??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-5-6 08:45 發表
你下次或者可試下2仔,106
2仔d力好勁, 真係要骨精先0岩....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-7 01:20 發表

味最多又系半半四分三果D.
四分三已經好好feel.....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-7-20 03:46 發表
做過新技師20, 外省人,原來是先前鉦((   
樣順眼, 少中女, dup 可以, 但略嫌太多野講
按Y區方面, 可以去到龍泉匯80的境地, if you know what I mean, 但總之無犯規,
但衰在那舒服的時候仍多野講, 我 ...
星期五試過, 但冇您講既境地........

引用:
原帖由 roederer 於 2007-7-29 04:48 發表

星期五試過, 但冇您講既境地........
咁要您介紹下喇......

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-10 08:55 發表

昨日Thurs則較靜, 可能天氣仍差,
但晚餐set飽飽, 意米東瓜湯好飲.
下次我不要再Thurs去了
否則總見不到阿旦了.
我也有去啊....食粟米雞柳飯.....係咪?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-10 20:13 發表

你也在??????

你做邊個bg??
吉祥囉........

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-10 07:43 發表

昨晚就是做了這個新技師, no 90, 看來她絕非骨技嫩, 而在浪淘莎返了一個星期也適應了.
90是外省人, 後生,看來是mid 20s, 比先排新出師/奶互摁S好,衒灠豆. 中細力, 來自大班, 現返3pm. 開背不內滶絞o到,  ...
貓兄,

經您推介下已經試過,真的好正....好有gf feel.............還有大腿真的很滑(唔覺意碰到)....

Thanks for your recommend.....

引用:
原帖由 super123123 於 2007-8-18 09:45 發表

Dear,
I tried your 90 yesterday right away.
She really like you said jumping up and down and left and right, very hardworking massage but she is still very green that most of the time not rea ...
邊度既8仔呀??

引用:
原帖由 super123123 於 2007-8-18 09:50 發表
BTW
One thing I really feel uncomfortable which is the lighting system in the room.
They used those spot lights 2-3 all along the room and which ever bed you sleep you will see the light directly ...
係啦.....要去到33號房咁入先冇咁嘈......要特別request先得.....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-18 10:42 發表

銀泉早更8仔,
另外提到兩個9字頭是夜更的93, 98.
銀泉早更8仔有咩特別??

諗住coming friday落去......

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-23 20:42 發表

高佬, 諗住做邊個呢?
()囉....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-25 05:01 發表

我將會下個target新師妹60.
係咪好似90咁架??

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-25 22:24 發表
有樣要提 連Y Y都話九兜返左成個月胞左d
係米因為食多左宵夜?

不過我覺得佢頭髮、眼神、嗓子仍很有吸引力.
who's YY??

101好似未試過喎.....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-9 23:30 發表
九十要.........「休息」, 暫別我們了.

好難遇到個令自己難忘的技師,
大半年前有LCW  8仔, 但無不散之延席.

現在, 這位姑娘暫不能常在我邊了.
可能我也太貪心了.
已經冇返成個星期喇.......

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-23 01:22 發表

今晚翻麥班點有驚喜.
翻麥九兜??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。