推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

我想問點樣先可以屌到o的囡囡痛到流眼水

我想問點樣先可以屌到o的囡囡痛到流眼水

如題.........望請賜教

哈哈哈, 多數地盤佬,裝修佬都可以o甘做

相關搜索目錄: 裝修

我要給她們知道皮肉錢不好賺
不要那麼輕易就下海做雞
希望每個兄弟都可以出一分力
每次都屌到佢地話痛!!!

我地要當佢地唔係人,要佢地覺得自己係一隻被人玩弄發洩既下賤大眾雞
o甘樣先至係幫佢地

版主, 你唔好屌我住, 我真係有野講
你地唔好認為做雞就係慘, 我可以講 "NO"
我想講一個真人真事既故仔:-
話說係我失戀個日, 我去左馬欄, 想搵人安慰下,
後來同馬欄條囡講我剛分手,可唔可以對我好o的
馬欄個囡囡就話我都同自己男朋友嗌交
我後來問左好多關於佢男朋友既野
最恐怖就有一樣野:-
佢話 : 我有成十幾萬債, 我男友幫我交租+每月幫我還一萬
叫我唔好做, 我覺得佢好自私...

我當堂"o"哂嘴, 問 "o甘佢叫做自私???" 你被人日日輪大米o甘又好咩???
佢冇聲出... 我後來狂笑, 笑到收唔到制
我大大聲話" 你男朋友真係硬九仔, 好撚on9, 正低能仔
我用3百幾就玩到你, 佢一個月皮幾野就係屋企等你, 哈哈哈 笑撚死
如果係我, 我即飛你! 佢冇聲出, 我問:我o甘樣罵你男友, 你唔罵我???
佢話: 佢好天真, 係好好人...
天啊... 吊你老味... 好人就俾你玩... 仆街

所以... 千萬不要以為女人做雞好慘
原來逼娼為良真係比登天難

今日金句 : 歡場冇真愛,留精不留情,笑貧不笑娼,愛金不愛根

o甘每個人出來玩都有唔同既方式架啦
有o的人鐘意當隻雞係女友
有o的人鐘意當隻雞係發洩工具

我個次都唔知幾happy, 話明"搶到人地女友既感覺真係好正, 真係好興奮
我成個人發狂o甘屌大大力操, 佢都覺得好正!!!

唔可以話我crazy囉, 各式其式

所以o米話你地俾佢地賺錢賺得o甘鬼舒服
害左唔少brother 架...
而家社會改變左好多架啦, 真係寧做妓女都唔俾自己條仔賺錢綁死自己
所以你地要改一改對班衰雞既態度咯...
等佢地知有人對佢地好係唔容易架, 要佢地珍惜

引用:
原帖由 yipwingtim 於 2008-9-5 04:30 發表
Richard I think your logic is fucked up. Their job is to have sex with customers. Just like any other service jobs. So if u paid $300 and want to screw the girl until she cried, I guess your boss can  ...
99% girls are the same kind! you stupid

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-9-5 20:31 發表

Cool down man!
I am serious and warning the brothers who want the girls to be girl friend!

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-9-5 20:31 發表

Cool down man!
that girl is heavy gambling and lose 1XX,XXX money.
Her stupid boy friend help her to pay that amount of money, but she lose all money again and still in loans...

引用:
原帖由 yipwingtim 於 2008-9-5 04:30 發表
Richard I think your logic is fucked up. Their job is to have sex with customers. Just like any other service jobs. So if u paid $300 and want to screw the girl until she cried, I guess your boss can  ...
DO YOU EXPECT YOUR BOSS RESPECT YOU??? WHAT IS YOUR LOGIC?  

引用:
原帖由 COO 於 2008-9-8 12:00 發表

Dont tell me you are her boyfriend wor!
我才不是那傻仔

引用:
原帖由 COO 於 2008-9-8 12:24 發表
你對妓女充滿仇恨…唔通你親身經歷過一 d被佢地傷害過既事,痛到流眼水,令你要搵 d 更勁既方法,去屌到妓女痛到比你流既眼水更要多 n 倍至開心?
no, just I have been good to one of girl, and that girl always ask me money, money and money again...
so I don't call her and find another one.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。