推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

Hi 我第一次

我開左新名喇,我係GN02752970呀
話想要你尿尿相那個,希望你記到我啦

收到你相了
IRIS你肉體同廿歲後生女無分別.....
當然要比我一嘗先知得更清楚

為左IRIS,我決定考車牌^_^

PM了你~
無得同你對話
唯有睇相呢

收到相了,謝謝IRIS
對波正過我條女....佢廿一歲

早晨,女神回來了

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:14 發表

早晨....金毛仔仔
好啦,你以後叫我金毛仔啦
我之前叫GN02752970
宜家等你易記D

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:18 發表

yes............金毛仔仔
平時返工無電腦用,星期六放假
早早都要起身上黎為求撩慶女神你咋

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:21 發表

多謝你先..........................
點報答我先
呢排好耐都無出火
女神你要幫幫我呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:25 發表

睇下有冇機會啦...............
實有啦,機會係你比
自摸左未呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 10:36 發表

沒有這麼早.....................
係咪要試下各位口人的口才?
我好樂意,包你聽到出晒水

我女友D內衣好老土
我都想佢SEXY D

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:38 發表

你買給她啦.................
男人入內衣店我覺得不是太好....
比人話變態

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 11:41 發表

我老公經常這樣的...............
他是陪你入嗎?
有女仔一齊入還可以
我係呢個區識左個師兄,佢老婆在尖咀賣內衣
我都好想去睇下佢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 12:11 發表

send 相/...............................
開始SD了嗎??

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 12:15 發表

no...........年三十早上
要留言自己名嗎?
年三十上午還要開工.........沒相了

pm左女神你了

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 12:25 發表

send 完這一次就會..............
send完這一次女神就會同大家實戰

iris女神你唔答收唔收到我的pm

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-29 12:55 發表
o.k......男人.....收工啦.........Bye
拜拜女神

iris
收唔到你相喔..........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。