推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 再試潞丹拿

引用:
原帖由 loshue 於 2011-1-10 08:20 發表

昨午,氣溫冇咁寒,再上LDN,見靚女YoYo 及多位Bg 在大廳,問YoYo子怡在嗎?可惜休息,介紹糖糖。YoYo 介紹一定無問題,O.K.

糖糖笑容好親切, 身形屬豐滿型。今日比較疲倦,要求用指力,不用留力,全程攻腰。 ...
師兄,你有幸有不幸,幸的是星期天你都見到YoYo!哈哈

不幸的是子怡都是休星期天,所以你試吾到佢,子怡身形高廋、身材比較平均一些、她的骨技是比較好一些,可能是大場出來,有一定的水準、如果你條腰有事、佢岩你、佢有力、穴位準、專科腰部護理,我上次去2個鐘都吾夠,要加多一個鐘先夠皮!下次你要試下佢

你有冇幫糖糖抹汗呀?我上次幫佢抹左幾條纸巾呀!騎騎

引用:
原帖由 loshue 於 2011-1-11 07:44 發表
多謝 C-hing 介紹子怡,因休息未能享受她的服務,下次有機會吧!
但醒起 YoYo 當日曾介紹剛來了一位靚女 – 好似叫小芊或芊芊。請問有無 C-hing 試過呢?
芊芊,小女孩,二十歲多一些,手骨很柔,推油舒服!
同子怡兩個風格,子怡好力、穴位準、有性格、我中意

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-26 20:36 發表
Apple個妹叫Shirley, 但這個是她表妹叫芊芊,廿幾歲,
又好似我咁 頭髮長長 心地善良﹗
吓!表妹?

個樣似足 Apple 喎!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-1-26 16:29 發表

Is she called Shirley? I haven't seen her for a long time.
今日芊芊休息了,無得搵佢,
只有揾舊愛子怡,上到去任我揀房,
梗係揾水療房按摩,吾洗行來行去沖涼,
按左個令鐘,特然好生意,
有兩個客來做水療,
APPLE問子怡仲有幾內,
我識做,讓出水療房,早d下鐘,
等子怡做多個客,多d錢過年!

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-1-29 09:41 發表

芊芊要過完年先返嚟
咁樣要上去派利是先搵到佢!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-29 10:36 發表
呢位師兄在潞記肯定是個熟客同好客,見環境拿拿林讓間房比下一位,在很多足仔SPA我見過有少部份人仕,揼完骨沖完涼換衫要換大半粒鐘,亦有個別仲在房內訓番一陣,也有些在房內可能數下甩& ...
講係熟客同好客就話吾上,不過自己覺得,個場無人做水療,比個水療房你去按摩,方便你沖涼,老闆開方便之門比你,而人地有生意,你又識做讓番間房出來,下次咪繼凟有交易羅,我都係為自己姐!
而子怡果日又多一個客收入,年關將到,搵多一百得一百過年,技師第日應該會对我好d掛!
有d客覺得佢消費左,佢有佢應有的權利,同佢可能好累,要睡一睡,又無可厚非既!

多個男技師幫你揼下骨、夠力、正

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-1-29 19:09 發表
弊在個客人客串做男技師不是dup骨而係dup人咁就大鑊
冇咁誇吓嘛,去揼骨輕松下姐,吾係去鬧交、打交、
我地舒文人,吾會旣,

引用:
原帖由 loshue 於 2011-2-1 08:01 發表
昨午上LDN,原想見靚女YoYo 及歲晚按個靚骨迎接新的一年;誰知靚女YoYo放年假,明年才返。唯有由Apple安排子怡為我效勞。
今日都比較疲倦,要求用指力,不用留力,全程攻腰。子怡的技術正如C-hing所講手法正宗,力度 ...
早2日上去搵子怡,上緊鐘,仲有師兄排緊隊、揾左糖糖,原來糖糖都好好力,仲好鬼細心,等我静雞雞下次再上去試真下先!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-2-12 19:23 發表
搵糖糖點解要静雞雞上去咁鬼崇?
吾好比子怡知,吾係比佢話我花心!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-2-15 11:58 發表
糖糖當然在啦,要揾她前最好先致電預約,昨天上去同YOYO拜年,見到JOJO和GE兩大紅牌都在,潞記昨天剛剛來了兩個新女,其中一位都幾好樣,另一位正在做事,最搞笑該兩位新員工連芳名都未改 ...
今日剛剛去完,Apple叫我試下兩位新員工,一位叫甜甜、一位叫婷婷,婷婷以前做美容、捲捲的長頭髮、樣子怕羞,以前在美容院做女賓多,男賓甚少做,怪不得那麽怕羞,可惜已約了其中一大紅牌,吾係就會去試下佢手骨!

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-2-23 17:01 發表
七大美人?可以由星期一到星期七每日揾一個,到下星期又繼續循環,可惜我就算花得起錢亦都無咁多時間和咁多精神日日去,我昨天又上過潞記,終于見到那天kot師兄所問及的甜甜,就此要簡單形容一下,30+短髮樣子 ...
原來昨天在櫃面睇網的師兄係你,怪不得成班技師圍住你!好像蟻見到蜜糖

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-2-24 13:36 發表
原來那天叫Apple埋單時該位師兄就是閣下?真係失覺,咁都被你遇到,
至少都有人知道我無在討論區亂吹,有無留意到在Apple旁邊有位女仕?
暫時不是潞記員工,好似話要過幾天才會上班,睇樣同身型都唔錯喎。
哈哈,我見有位師兄同技師興高采烈地討論你發表的帖,
所以我估該位師兄就是閣下姐,真係有缘
我都有留意有位新面口的女仕在打地主、
不知是否師兄所講的那位新員工?
她是在第二間場做開還是新做的呢?
那日客廳真係多人!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-2-24 23:51 發表
打地主果位就是新來的甜甜,越諗越有女人味,又要學你之前說的一句,下次靜雞雞去試下先,免得JOJO話我花心﹗
你真係鬼馬!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-10 14:48 發表
有個多星期無上潞記,昨午有空上去試試新來的甜甜,YOYO見我上到去又專登親自走落樓下買可樂招呼我,她說知我喜歡飲,實在太客氣了﹗ 甜甜雖然入行日子較短,但也很用心去按,應該很快會追得上其他經驗豐富 ...
師兄講得咁好,我都要上去睇下先!

CoCo是否後生的技師!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-10 15:39 發表
當時我趕住走無睇清楚,所以不詳﹗
打個電話問下APPLE先

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-10 16:18 發表

Apple 實話係靚女
好,一陳上去睇下靚吾靚女先

引用:
原帖由 loshue 於 2011-4-2 13:28 發表
昨晚剛試了小雪,骨技O.K. ; 穴位準按後令我疲勞為之舒緩。與她溝通後,原來她是大場出身的。下次可一試SPA呢!
明天小雪是否上班呢?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-4-3 07:46 發表
打個電話上去問問先啦﹗
你試左未姐?

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-4-3 11:31 發表
早就試咗啦, 唔係點會自稱潞記忠實擁躉喎﹗
你又吾介绍下,出下報告?
潞記忠實擁躉

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-4-4 15:22 發表
現時身處國內,想試都無得試,要過多幾日先回來﹗
等左成十日、仲未番、吾通有人留你在上面食飯十五日

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。