推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 幫我吹,大力吹,吹出來 !!

幫我吹,大力吹,吹出來 !!

幫我吹,大力吹,吹出來 !!

日期: 星期五
地點: 日日豪
人物: 已經不重要,因為有成13 羅漢,有d坐兩個,有d坐3個,高峰期 (加埋識既又串門既)成40幾人係房入面
女: 太多,各人品味不同,大千世界

我果個: 河南人,好玩,貌似20幾年前既唐麗球。點解揀佢,因為佢短頭髮,係萬凰之中比較突出。(其實之前見到有個又係短髮既,仲要有酒窩既,但我衰貪心,睇多一圈,返去原位,無左lu )
身材: OK 啦,係有少少肚仔。但峰上紅梅顏色唔深
性格: 幾爽,乜都敢死。

原來有錢佬既管理影響埋日日豪,坐定定後,女女要將手機交比DJ保管。但你有張良計,我有過牆梯,我個女女交完手機後同我講: 嘻嘻,我有兩部手機,殊 !!!死未 !(我都見好幾個女女有多過1部手機,偷雞玩)

當我食煙但佢又想食時,佢同我講:一會你要說是你逼我陪你抽的,咁都比佢諗到,原來食煙又要罰100人仔。

玩骰盅,LUKCY,15,20佢無托手踭,玩5人15 / 20見我唔好運連飲5次後,主動同我調位,抵讚。

佢個膽大過銅鑼,一早警告佢唔好同我個好猜得好飲得既朋友玩,結果佢都夠膽去單挑人,無全醉返得黎我身邊算佢好彩,但都八成熟左 !!

但都有兩件女女死係我朋友身上,結果係梳化有兩隻死豬。有隻死之前仲週圍去嘴人,有4個男人遇害,我係其中一個,有個比我更慘,直情比個醉女女按左係梳化黎嘴。個場面都幾搞笑,一個係咁伸個嘴過去,一個係咁擰左擰右去避。

到今次個Title啦 :幫我吹,大力吹,吹出來 !!
呢句野唔係我講架,係佢講架 !估唔到呢,但又唔係大家諗個樣,其實係同佢上樓時,朋友唔小心撞到佢,佢整左條眼睫毛入眼,於是佢好大聲咁講(8成醉既人係咁架啦)叫我:幫我吹,吹出來 !! 大力吹,吹出來啊 !! 笑到我朋友死咁滯。

返到房,完全係亂晒龍,我都唔知係佢出台定我出台:
佢:幫我脫褲子。。。不是底褲啊。。。 暈。。於是除凈老底
佢:幫我脫衣服。。。。。。哦!。。於是除凈爸爸 (一路幫佢除,佢一路笑)
佢:幫我吹。。。! 於是吹眼,但佢又話:不是這裡,(用手指下面,然後在笑),我作狀低頭,但吹口風落去,佢又大笑
佢:抱著我。。。我當然順勢又嘴又摸。。。結果。。。變左兩隻光豬。。。
當我羅隻兔仔出黎,
佢: 是002啊,我話:不是,佢話:為甚麼不是002啊 !  。。。無言(我心諗,我有000啊,你要唔要吖 ?)
。。
結果,涼又未沖(好耐無試過),就開左波,而我身上就多左幾個牙印,仲有一個係手臂瘀晒既牙印。。。。呢鑊付出真大。。 好彩頸無咋。至於佢有無掉轉幫我吹,吹出黎呢,梗係無啦,有我仲驚啊,佢咁鬼肉緊,容乜易。。。。 ,雖然無吹但我地有一齊沖涼。

第二朝,食完佢早餐就放佢走啦。
結論,8成醉既女女係好好玩既,不過。。。小心。。有牙 !!

完 !!!

相關搜索目錄: 手機

回復 2# 的帖子

好就好,不過唔咬我更好 ! 好彩係冬天,夏天死得 !!!
D哥你係有錢佬都好好玩啊 !! 

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-15 17:02 發表

MARK 哥甘好玩。。。果牙印无问题。。比我有个牙印就瓜得拉。。。
哈哈,我自由人,就真係問題唔算大,但其他人就真係死火囉 !!

不過走個時,有段小插曲:

等LIFT個陣,門一打開(已經滿晒),我地無入,但有兩個好醉既香港後生仔係LIFT入面,其中一個竟然無有識死,大大聲係LIFT到對出面等LIFT既人(我地)講
"唔X好再襟,我X你老母"。。。。
唉,呢D後生仔真係唔知死字點寫。我地見你醉唔同你計較,但如果唔係遇著我地,係遇著其他醉左既客或 東北,或 本地既,拖你出黎打鑊金既都得,第二日上蘋果頭條都得啦。好多時比人打死既就係呢D飲大兩杯既。
奉勸香港人,個到唔係你地頭,你係香港幾猛都無用,你估你吹雞快,定人地吹雞快呢,去個到係尋開心,唔係去找麻煩。唔好劈到失晒理智。

***AINY兄,係上海著多件衫啊,今日又凍番啦 !! (因為我依家都係上海)

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-12-15 22:14 發表

在英雄地見過既電梯百態有...

在荒島大班人等Lift...有条靚仔冲前襟住個Life門..比佢个大佬慢慢行入去...
其他人唔入得..无人敢出声...

有人食烟比人吊...

有人係 ...
總之飲大左真係乜野百態都會見到 !!!
係LIFT入面都有咁多故仔,哈哈 !! 不過我試過入LIFT 上去羅房,碰到個靚女女又係上去同一層。到我落去食飯,咁橋又碰到佢落去返工 (匯X)。佢又認得我,大家相對一笑,係咁意傾左幾句。可惜無膽抄牌。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-12-16 10:06 發表

在東北遭遇過同一情況,個傻仔冇左兩隻門牙  
無兩隻門牙咪算佢好彩囉。分分鐘命都無啊!
自作孽,不可活!!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-12-15 22:53 發表
I am in Hangzhou, very nice!  A lot of walking today!
係喎,7少上星期提過平機票同平4星酒店架喎 !! 原來去左杭州啊 !!!

相關搜索目錄: 機票 酒店

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-12-19 11:21 發表

MARK 哥玩的好开心哦, 八成醉的囡囡放好多!
但佢又放過龍 !!咬到我瘀左 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。