推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-25 11:23 發表

好多時我都會吞晒老公的精液的
真係好老婆,我gf唔得,佢頂唔順陣味
其他人既你又鍾唔鍾意?

引用:
原帖由 enjoyfuntime 於 2011-1-25 11:24 發表
IRIS
其實你想唔想做個JJ選舉大賽呀
各brother可以send JJ相俾你"選"wow
選妃咁選

女神依家唔係度tim...........

早晨呀女人,有無收到我email?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 08:52 發表

未睇呀..................
我今朝仲有無機會有新野睇?我都差唔多要出門口啦女神

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 08:55 發表

未知嫁,你回來自己睇睇吧
嘩iris你咁吊我癮既,係啦我係email俾左的野你睇架@@

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 08:58 發表

相片好黑...睇唔到
咁唔開心?你等我一陣啦

係呢iris琴晚有無攪作呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 09:01 發表

昨晚沒有呀.......有親戚到我們家中食飯打牌
咁你今朝痕唔痕先

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 09:04 發表
請問這裡有冇人識蘿白榚英文怎樣講?
女神我已經再send左一次....你睇完話我知啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 09:13 發表

收到.....但都係好黑....你無開燈影呀?
係呀岩岩起身ja

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 09:13 發表

收到.....但都係好黑....你無開燈影呀?
iris再寄多封今次如果都仲唔得我睇下仲有無時間整多封啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 15:11 發表

都無嫁...有個美國客人到左
IRIS你真係好忙咁喎,今日我都想收到相呀。係呢你睇唔睇到呀之後仲?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-26 15:31 發表
走啦,,,,,,男人...超晒鐘啦今日.......Bye......
走啦,咁你幾時再出黎呀

IRIS早晨,琴日都無咩同你交流過

IRIS,琴日朝早仲睇唔睇到我最後一封MAIL?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-27 11:29 發表

早晨.....sorry.昨日太忙
唔緊要琴日我都有野做,不過之後都唔見你SEND E MAIL俾我
仲諗住你遺忘左我啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-27 11:35 發表

我都不知他幾點返,熄晒燈,我又好累
他回來都有揸我對波和舔吮我個西嫁
但係你都攰到應唔到佢啦
係呢,咁有無出水?

IRIS會唔會同人係EMAIL度傾?
定係你的EMAIL已經多到好似呢度咁覆唔晒?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-27 11:47 發表

e-mail 我好少睇,只是發圖片
呵呵,咁個2張相你有無睇到?覺得點?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-27 11:51 發表

睇到.....一般啦.............
睇黎要IRIS訓練到我成為非一般先得啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-27 11:56 發表

天生的.........我都無辦法嫁
呀,咁我咪無機會服侍IRIS囉

依家上網太易,的on9仔真係腦荀都未生埋
唔識規距........

o.正iris不如我叫藍泳衣啦哈哈

IRIS,你收唔收到我pm呀,我係藍泳衣

iris,俾左pm你啦已經

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。