推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

69 123
發新話題

Hi 我第一次

HELLO IRIS.......呢幾日有無同老公玩或者自己玩呀?

IRIS收到相啦,一開條野立即硬左...終於見到lin lin啦,真係好正似後生女

HELLO IRIS,今朝終於得閒上黎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 10:13 發表

當然可以啦...........我最鐘意
奶西真係好正,我最鍾意就係啜汁個下

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 10:20 發表

69 我當然會鐘意.我老公還會一路舔吮我的陰唇,一路用電震棒震動我的陰蒂,還會用另一支電震棒抽插我的陰道....好舒服的
你老公一口兩手同時一齊用我比較鍾意啜的汁出黎

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 10:26 發表

不用他啜我都已經流晒出來給他飲啦
生津止喝呀iris.....精你多多都飲啦?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 10:36 發表

我起碼要4-5次高潮才會感覺舒服滿意的
iris真係大食,幾個男人輪更我諗先會攪到你要嗌停

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 10:43 發表

應該3個都可以
哈哈3次口爆3次內射?定要黎第三round呀仲

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 11:44 發表
SORRY..........各位...剛從老板房出來...........
呵呵,老板房有咩攪呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 12:55 發表

未試過....我老公就試過
你感覺係點呀講黎聽下

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:00 發表

其實女人M到時是最敏感,特別是乳房和乳頭.而且這段時間女人分秘特別濃烈.....所以特別有反應的
你依家一定好想俾人lam乳頭頂啦
紅燈我都試過,不過做之前真係有好多功夫要整左先,費事之後執餐死

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:08 發表

其實最重要是衛生乾淨
岩既..........最緊要呢樣野
哈iris突然好想睇你既淫洞

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:12 發表

有機會.........先睇下相片你鐘唔鐘意先啦
好野,遲的有相睇
可唔可以有一張擘開西見到窿窿既相?
問下ja,女神唔鍾意可以唔使理

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:16 發表

睇下到時心情怎樣先,好嗎??????
好!到時又唔知幾多精要俾人遺棄啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:18 發表

或者你見到會無晒胃口呢
傻豬黎既的西愈多水流出我愈鍾意

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:23 發表

如現場時包你滿手都是我流出的西水
滿口得唔得,滿j我知女神仲未得住

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:29 發表

滿口就更加正啦.....鐘意男人幫我口交
啜到唔想停

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 13:32 發表

不用啦....多謝.....今天又差不多啦...約左時間做漢方療程.....做完療程對奶奶會更堅庭更彈手的......
88,期待有西西睇呀我

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 11:08 發表

我想叫他SEND 張JJ 相給我.......自慰時用
哈哈佢俾左你未?
我陣間都要走啦,有手信預埋我得ma?

69 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。