推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-19 04:11 PM 發表
如果蓮華生輝真係好馬 我睇都好快轉倉
電子麒麟咁堅轉左倉都係1600贏過而已。

1.3死火只係韋達之類,列高力唔會既 ....

Sure win ,唔好抝

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-20 05:32 AM 發表

旗開得勝丫? 好野
蓮華生輝拖1、4T可能有D肉。

關於蓮華生輝,上星期一個叫堅尼的馬販係'信報'詳加說明,更寫姚本輝如何被人趕盡殺絕...

蓮華生輝佢話日後該係1600全香港最好的幾隻之一。

我今日沈冼收夠了,九場會買點"極奇妙"。

我買左小小2x1和利物浦x曼聯

因為4隊都強,有9倍呢...

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-20 12:39 PM 發表
我有時間會玩下即場估下波 好少玩過關
今晚利物浦主場應睇好 車仔無左泰利 又似有軍心問題 我估波膽 1:0: 有7倍值博
同你拗下先
我唔識買波 wor ... 睇都懶

Race 2 - (12) Win odd $140 dropped to $67.5, and all the race show time, 2 trainee Q (PQ odd $83). Sigh ....

Race 1 - John Size' jockey Q, better to pay attention to John Size's horses tonight ....

Especially last race (10) Honey Honey ...odd $89

Race 3 - John Size horse win

I guess John Size will arrange Honey Honey to race (B2)

I am thinking about the foot of Race 8 - (10) + all ???

Race 8 (10) Honey Honey win odd $70, place $22-34, well, John Size bet WIN .

(9) is better than (7), I bet T (10) - (9)+(11)+(?)....

對手太勁了

Race 7 - 5拖1、9

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 04:22 發表
第一場新馬 絕塵新力高一面倒
拎得750萬出來 怕唔會甘急收番

新力搵到韋幫住 睇係貪佢拉得停
不如博下超勁精神 配嚴仔 夠冷
我想,這是面子問題 。Win la ...

嚴顯強?

冼文諾只係澳門騎師,唔值得太高捧

但他騎法好似韋達,喜歡守好位,這騎法受歡迎

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-24 15:06 發表
根本就係一場大龍鳳
霍利時4w 番去買個鑽石礦
二十幾年前有個騎師叫馬彼得,當時夜馬只跑6場,佢一晚贏左5個WIN,執過億,當時KMY跟D師傅幫佢做過野,brother,二十幾年前過億係乜數字?其中有個馬主係大班,好似叫紐碧堅,果晚後大班都唔撈,返老家。

累年馬會再唔發牌比馬彼得,佢竟然請御用大狀告馬會

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-10-24 15:25 發表
x會不仁 以萬民為芻狗
有強姦 無焗賭。

什麼叫大注碼?

You will never walk alone

我投注了MU上盤

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-11-30 17:00 發表

今晚買大啲   

暴光5秒 聽朝再貼
樂樂,贏左錢比D阿豆做善事 ,12月9日有function。

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-1 03:44 發表
師傅真係有心  
我精神上大力支持 金錢上也盡量慷他人之慨
Thank you,  今日金津勝 good chance wor ...

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-12-1 06:04 發表
噢 金津勝贏了
是磅 進度
就不信是質
唔同路程唔同跑法。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。