推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 魔蹤---最近的偷跳

引用:
原帖由 血魔 於 2011-10-27 18:22 發表
Part I . 豬扒賽貂蟬

終於受不住了,給老虎壓制大久,終於在想方設法後,做到了偷跳的時機,本來是叫小妖去的,但,小妖有點怪,為免自已假期沒了好興致,所以放了小妖飛機,

可惜,還真的太晚 ...

其實你食的一向都是扒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 血魔 於 2011-10-27 20:36 發表
師傅,你個D才叫豬扒,...真的吃不下那種,...不過估計,我禁慾一年,就會吃得下

個囡跟我說才15....說是95,.....當時真的有點心理陰影,
但人不喜歡戀童,好在身裁好大人下

我果D叫美女,你果D叫扒
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-8 10:04 發表

聽講系古都... 不過有排等喇... 佢都做左飛雞... 去左交功課了..

果度 KMY 都話油麻地,樓下無宵夜,無外賣 ...

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-8 11:43 發表

甘即系你無得話要食粥黎同阿嫂發暗號了...

師傅 (打電話): 我今晚要吃老漢推車粥...
阿嫂: 樓下沒有粥賣, 酒店有送水果, 你今晚吃香蕉吧...
師傅: @#$!@%#%

習慣宵夜吃粥,劈完酒很受用

我地明刀明槍,沒有暗號

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-9 02:23 發表
那裡有外卖粥的,你想吃粥告訴我嘛!除非吃粥真是你的暗号吧!一1

你覺得會有乜暗號?有需要嗎?哈

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-9 11:58 發表

我系有需要既... 因為唔想比佢個妹知道... 怕阿二尷尬...

攰唔攰 ?

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-9 13:17 發表

無計... 好多如果細妹無返工, 都會叫埋一齊行街... 甘咪要搵d暗號, 等阿二知道我想點點點.. 甘阿二就會諗計叫阿妹返去先... 佢就同我返酒店溫馨下...
唔通直接講, 喂, 你返去先, 我要同你家姐去搞野o羊...
我以為你比暗號個妹 tim  

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。