推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 常平長安遊之三晚七Q半

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-21 14:04 發表
星期五因為要在惠州開會,便乘機找來借口星期四下班就去了常仔半記。和柴爺及他的朋友來個遲來的唱K.

星期四下午五點從中環出發,七點到常仔,先去海蝦找媽咪女友,她有一張海蝦的免費住房卷。當然不要浪費。上三 ...
今日個個出 Report 交功課

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-21 17:35 發表

講得甘詳細.. 賤格...
不過我地都鐘意... 講多d吧.. 哈哈..

我第二晚應該薯片都感覺到唔同左.. 系個套穿左個一剎那系特別舒服既... 個種溫暖同包容感連薯片個一下都舒服到叫左出黎...
不過佢太醉了.. 所以 ...

我地大家做個好榜樣,宣傳安全性行為
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-21 18:17 發表
星期五下午四點開完會回到海蝦。見還有兩個多鐘頭空閒,就打電話去按摩部叫了個推油。有第三個鐘免費卷。

$128推油三個鐘。當是回氣大補劑又好,攝期hea時間也好!

來了一個大波的中女。我只穿了底褲,佢仲要除 ...

無言 .... 肥七你真係乜都食得落
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-21 23:37 發表

N年前同肥佬去半島水療..佢叫個中医...來个30才中女...見係中医都幾似樣...

點知出尼佢話起左個机...嘩..o甘都制...佢話,橫豎都要比小费..o甘就.....
乜野中醫幫人打飛機

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 drm 於 2011-11-22 10:20 發表

咁又系喎,現在無線的當家花旦,幾乎全是中女30上下;計下數,Twins 都過啦!

不過,七公真系越來越厲害,不用多久,大家就要改口稱他「七仔」!
呢個佢都岩食

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-22 10:44 發表

好似個中医..不過肥二个碼.....
咁樣 ?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-22 11:16 發表

講真...呢个唔錯喎....

呢個係鼎鼎大名既才女

曾出過一份大大有名既文章

我存起了給你看看

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-28 12:32 發表

我和你都食唔少這樣勤力找錢的囡囡喇!

佢地都食唔少這樣勤力的老板

引用:
原帖由 Retav 於 2011-11-25 13:38 發表

無試過.. 下次請教..

我吃完一餐就 24 小時內都唔會有 mood

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-28 13:33 發表

唔怪得你自稱常平飛龍!龍就是因為這樣絕種的了!唐唐也是龍是由豬變成的!
你條肥仔撩是鬥非 唐唐由龍變豬我唔知,我很sure你就快變豬啦 ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-11-30 11:33 發表

梗係.. 尋晚4條儍佬係樂園路食完海鲜...飽暖思淫慾...

由春天哥帶路直撲沙灣..盡興而回..食海鮮,唱歌,飲酒,每人260..

3個仲有快餐食...彤叔邊有我地o甘開心呀....

完全同意,蔡瀾常說:發上等願、結中等緣、享下等福

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。